Cum L-A Păcălit O Elevă Cu 40.000 De Euro Pe Un Bărbat Din Vaslui, Cu 30 De Ani Mai În Vârstă!

Un bărbat de 51 de ani, din Vaslui, muncea în Finlanda, când a cunoscut iubirea viețiii!

O tânără, care încă era încă elevă. S-a înșelat. Spune că, în final, a fost păcălit cu 40.000 de euro. S-a adresat justiției.

S-a întâmplat în urmă cu cinci ani, când Constantin Popa a plecat la muncă în Finlanda. A cunoscut, între timp, o tânără, pe rețeaua de socializare.

S-a îndrăgostit și a crezut că este iubirea vieții lui. Deși era mai mare cu 30 de ani decât aceea care încă era elevă. Timp de trei ani, a ajutat-o, mai ales cu bani, avea să povestească bărbatul, pentru vremeanoua.ro.

A venit, la un moment dat, în țară. Să fie alături de ea. Atunci a constatat că a fost, de fapt, înșelat. Peste 40.000 de euro ar fi cheltuit Popa cu ea.

Plângerea la Poliție a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda.

“Îmi doresc să știu dacă plângerea mea (făcută în urmă cu doi ani) a fost sau nu luată în seamă și dacă se va face sau nu ceva”, spune bărbatul.

Cerasela Claudia, o adolescentã de 15 ani pe atunci, este fata pe care Constantin Popa a cunoscut-o pe pe Facebook, în 2015. După câțiva ani a înțeles că a fost victima unei înșelăciuni!

A făcut, mai multe plângeri la Poliție, dar nu a primit niciun răspuns.

“După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat și martori, nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba.

Aș vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, spune Constantin Popa.

Tot el a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de tânăra Cerasela. “Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânără din localitatea Buda, comuna Osești, în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești.

Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat.

Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit Constantin Popa.

Popa mai zice că paguba totală ar fi de 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o doar pentru 10.000, pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că i-a dat Claudiei.

DISTRIBUIE PE: