Cum își menține Minodora greutatea după ce a slăbit 40 de kilograme: „Mănânc de toate”

La 43 de ani, Minodora este „La Maxim” doar din punct de vedere profesional, deoarece fizic artista nu mai seamănă deloc cu ea…

După ce a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme, Minodora mărturisește că mănâncă de toate, însă cu limită…

Pentru Minodora, greutatea nu a părut să fie un impediment… până în momentul în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. Drept urmare, artista în vârstă de 43 de ani a reușit să dea jos, în aproximativ doi ani, 40 de kilograme. după ce a luat decizia radicală de a-și micșora stomacul, Minodora a reușit să dea jos foarte mult și, ce e mai important, să se mențină.

Cum se menține Minodora după ce a slăbit

Artista nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, după ce a încercat mai multe diete care, mai devreme sau mai târziu, își arătau efectul yo-yo, Minodora revenind la greutatea inițială. Iată însă că, după operație, artista a reușit să slăbească enorm și, cu puțin autocontrol, să-și păstreze greutatea optimă. Dacă în urmă cu doi ani avea 100 de kilograme, acum Minodora a ajuns la 60, în condițiile în care, spune ea, mănâncă orice. În ce constă secretul? În moderație, în limitarea porțiilor, dar și în mișcare, pentru că artista face și sport.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate’, a spus Minodora la Antena 1.

„Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine’, a mai mărturisit Minodora la „Acces Direct’.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .

DISTRIBUIE PE: