„Cum Era Pe Vremuri” Ce Planuri Au Gabriela Cristea Și Tavi Clonda De Sărbători! Pentru Prima Dată Vor Pleca De Acasă De Crăciun

Pentru prima dată, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor petrece Crăciunul acasă.

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au planificat o scurtă vacanță în preajma sărbătorilor. Anul acesta va avea loc o premiară, pentru că nu mai vor rămână acasă de Crăciun. Ce-i drept, nu vor pleca prea departe, însă atmosfera va fi alta de această dată.

Urmează una dintre cele mai frumoase sărbători din an, așa că Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au pregătit din timp în ceea ce privește vacanțele pe care le vor avea până la sfârșitul anului, dar și la început de 2024.

Artistul a dat din casă și a dezvăluit care le sunt planurile pentru această perioadă.
Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor mai face Crăciunul acasă

Anul acesta, Tavi Clonda și Gabriela Cristea vor face Crăciunul la munte, nu departe de capitală. De Revelion nu se știe cu exactitate cum și unde vor petrece, având în vedere că programul artistului este încă incert.

În ianuarie 2024, Tavi Clonda și soția sa vor pleca departe de România, într-un loc exotic și cu mult soare, preferat de vedetele de la noi din țară, Maldive.

„Crăciunul îl petrecem la munte, pentru prima oară plecăm, nu stăm acasă. E undeva aproape. Și de Revelion încă nu mi-a intrat nicio cântare, nici nu am căutat. Dar s-ar putea să-mi intre o cântare și atunci o duc pe Gabriela în club, d-ăla cum era pe vremuri. Eu cânt jumătate de oră și dup-aia party. În ianuarie în Maldive, unde să mă duc, să îmi fie frig?!”, a spus Tavi Clonda, conform Cancan.

Ce planuri are Tavi Clonda pentru anul 2024
Tavi Clonda recunoaște că și-a neglijat cariera în ultima perioadă, așa că în anul 2024 își dorește să-și reintre în ritm și să se ocupe mai mult de muzică.

„Nu, vreau să mă axez un pic mai mult pe piese, că am făcut doar trei piese anul ăsta. Aș vrea să fac niște colaborări, e timpul să mă axez un pic mai mult pe partea de carieră.

Tati Clonda rămâne, Tavi Clonda poate mai urcă și el!”, a mai spus Tavi Clonda, conform aceleiași surse.

DISTRIBUIE PE: