Cum Arată Ținuta De 95 De Euro În Care A Apărut La PRO TV Românca Mai Bogată Decât Țiriac! Romina, Soția Moștenitorului Ferrari, L-A Surprins Pe Măruță

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari și femeia care a fost etichetată ca fiind mai bogată decât celebrul om de afaceri Ion Țiriac, a revenit în țară pentru a lua partea la premiera filmului ”Ferrari”. Ea nu a venit singură, ci împreună cu șeful celebrului producător de mașini de lux.

Românca mai bogată decât Țiriac i-a impresionat pe toți cu ținuta ei
Romina Gingașu, românca în vârstă de 34 de ani cu care moștenitorul și patronul Ferrari s-a căsătorit în 2021, se află pentru câteva zile în România. Femeia de afaceri a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut noi dezvăluiri importante.

Soția bossului Ferrari a oferit detalii importante din relația cu miliardarul în vârstă de 78 de ani, dar a vorbit și despre călătoriile pe care le-a făcut în preajma sărbătorilor de iarnă și în primele zile ale anului 2024.

Am avut foarte multe întâlniri,noi am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea. Am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion(…) Pentru asta suntem aici, pentru premiera filmului. (n.r Este un film la care s-a lucrat mulți ani?) Da! Ideea filmului a venit de la Michael Mann…acum 25 de ani, însă, în final, s-a finalizat în momentul în care a avut un buget impresionant și pe Adam Driver și Penélope Cruz…filmul este absolut o capodoperă(…) În film este vorba despre cel mai greu an din viața lui Enzo Ferrari, an în care au murit 11 persoane în accidentul de la Mille Miglia, an în care s-a descoperit că Pierro există…e un pic de dramă.”, a spus Romina Gingașu, în emisiunea ”La Măruță”.

Cu o avere impresionantă, Romina Gingașu se află în topul celor mai bogați români. Soția lui Piero Ferrari, magnatul din spatele celebrului brand de automobile, este și foarte modestă. Deși ar putea să pună pe ea ținute de la cele mai scumpe branduri de îmbrăcăminte din lume, femeia de afaceri a ales să poarte în emisiunea de la PRO TV o ținută care nu costă mai mult 95 de euro.

Pot să le zic oamenilor că tu ești omul ăsta care mergi cu avioane private, cu iahturi, iar ținuta ta nu face mai mult de… nici 100 de euro”, a spus Cătălin Măruță.

„95 de euro. Rochia mea este de pe AliExpress, e 50 de euro, iar pantofi sunt Zara, cel mai important este că mă simt bine.”, a continuat Romina Gingașu.

DISTRIBUIE PE: