Cum Arată Ținuta De 30.000 De Euro Cu Care Raluca Bădulescu A Făcut Furori La „Bravo, Ai Stil”

Raluca Bădulescu a strălucit, la propriu, într-o ținută de sute de mii de lei, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil” de pe Kanal D2. Vedeta a purtat o rochie midi, cu mâneci bufante și un accesoriu floral uriaș, în partea din față.

Ținuta ei a fost accesorizată cu câteva inele cu diamant și o pereche de cercei, tot cu diamante. Raluca Bădulescu, ținută de aproape 30.000 de euro la „Bravo, ai stil!” Raluca Bădulescu este una dintre cele mai stilate femei din România. Iubitoare a frumosului și a eleganței, vedeta face tot posiblul să arate impecabil la fiecare apariție.

Cum arată ținuta de 30.000 de euro cu care Raluca Bădulescu a făcut furori la „Bravo, ai stil”
Rochia purtată de Raluca Bădulescu este semnată LouLouthebrand și costă nici mai mult, nici mai puțin de 7.686 lei. Prețul acestei rochii este unul mic, în comparație cu cel al bijuteriilor cu diamante purtate de jurată. Raluca Bădulescu și-a accesorizat ținuta cu trei inele cu diamante de la Karadiamond, al căror preț îl depășește cu mult pe cel al superbei rochii.

Inelul albastru este cu diamante și tanzanite și are un preț de 60.000 lei, în timp ce inelul rotund cu diamante costă 26.080 lei, iar cel în formă de floare este tot cu diamante și are o valoare de 40.000 lei.

Totodată, Raluca Bădulescu a ales să poarte o pereche de pantofi marca Enzo Bertini, în valoare de 599 lei. Astfel, ținuta purtată de jurată la „Bravo, ai stil” are o valoare totală de 134.365 lei, adică 27.249 euro, la care se mai adaugă prețul cerceilor cu diamant purtați de vedetă.

Cum reușește să se mențină în formă jurata de la „Bravo, ai stil”
Adeptă a ținutelor excentrice și a aparițiilor inedite, Raluca Bădulescu știe cum trebuie să arate o femeie pentru a atrage toate privirile. Iar ea reușește să facă acest lucru de fiecare dată când este văzută în public.
Mai mult, vedeta în vârstă de 48 de ani reușește să se mențină în formă, după ce a slăbit foarte mult, în ultimii ani. Acum, ea se declară mulțumită de silueta pe care o are.

„Mi se pare că am ajuns la niște kilograme și o siluetă de care sunt foarte mulțumită și că, într-adevăr, la înălțimea mea, mă pot califica la categoria fotomodele. Repet, să nu creadă oamenii că mă cred vreo Bella Hadid, mă refer aici strict la dimensiuni. De menționat că este o luptă continuă, mănânc puțin si des, deși recunosc că mai mănânc dulce din când în când. Mă străduiesc să fiu atentă la ce și cât manânc, apelez și la suplimente și vitamine, când e cazul”, a declarat Raluca Bădulescu într-un interviu acordat Kanald.ro. Pe de altă parte, Raluca spune că nu se poate ține departe de dulciuri. „Nelipsite din poșetă îmi sunt fardurile, creionul negru de ochi, rujul nude, un lip gloss și ceva dulce, musai”, a precizat jurata.

DISTRIBUIE PE: