Cum arată mormântul lui Marcel Toader după ce au plecat toți din cimitir! A rămas alături de el doar mama lui! Imagini sfâșietoare

După ce toată lumea aplecat din cimitir, după ce înmormântarea lui Marcel Toader s-a terminat, lângă locul de veci al fostului om de afaceri s-a așternut liniștea, una apasătoare.

Cu toate acestea, în liniștea aceea, se mai auzea câte un oftat. Era oftatul vârstnicei mame a lui Marcel Toader, femeie plângându-și durerea de a-și conduce fiul pe ultimul lui drum.

Mormântul, acoperit de flori și de coroane, este scena unui moment care spune totul despre drama prin care poate trece un om. Acolo, după ce a plecat toată lumea, a rămas mama lui Marcel Toader, femeia care trăiește cel mai cumplit moment din viața ei: cel în care trebuie să își plângă copilul, stins din viață în floarea vârstei.

Lacrimi mari curgeau pe fața mamei lui Marcel Toader care, parcă ascunsă de privirile celor care, din întâmplare, mai erau în cimitirul din Cumpăna. Și nici nu avea cum să fie altfel, având în vedere că acolo se odihnesc cei mai importanți oameni din viața femeii care trece printr-o dramă cumplită.

Acolo, pentru totodeauna, vor rămâne Marcel Toader, fiul său, și soțul ei, tatăl fostului triplu campion național la rugby.

Iar când lacrimile i-au secat, mama lui Marcel Toader tot nu s-a lăsat dusă de acolo. A stat, privind în gol, probabil amintindu-și de momentele pline de bucurie pe care le-a trăit alături de Marcel Toader, momente care, cu siguranță, așa cum sunt în memoria oricărei mame, sunt suficient de multe…

Marcel Toader, înmormântat lângă tatăl său

Marcel Toader a fost condus astăzi pe ultimul drum de către prieteni și familie. Omul de afaceri va fi înmormântat în cimitirul din localitatea Cumpăna, județul Constanța, lângă tatăl său.

Mama lui Toader a fost cea care a insistat ca Toader să fie înmormântat ”acasă”. Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, 3 august, la vila unor prieteni din Periș. Omul de afaceri se afla pe terasa vilei și s-a prăbușit fulgerător din cauza unui stop cardiac. Imediat a fost chemată o ambulanță iar medicii au încercat zadarnic, timp de aproape o oră, să-l resusciteze.

Marcel Toader a mai avut probleme cu inima, însă prefera să nu vorbească despre acest lucru pentru a-și proteja mama. Tatăl afaceristului a murit în urmă cu aproape 15 ani tot din cauza unui infarct. Toader a suferit în 2012 o operație pe cord care a durat 3 ore și în care i s-a montat un stent. Medicii i-au spus atunci că va trebui să-și schimbe modul de viață și să fie mult mai atent la orele de odihnă, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Marcel Toader a murit la 56 de ani. În tinerețe, Toader a fost cunoscut ca jucător de rugby. El a jucat pentru Steaua București între 1983 și 1987 și a câștigat de 3 ori campionatul României. A jucat pentru naționala României de 30 de ori, pentru care a avut 3 eseuri și 12 puncte marcate. A jucat la Cupa Mondială în 1987 și a marcat împotriva statelor Zimbabwe și Scoția.

În ultimii ani, Marcel Toader a devenit cunoscut ca om de afaceri și personalitate mondenă. A fost căsătorit de 6 ori și are un băiat. Divorțul lui Marcel Toader de Gabriela Cristea și mariajul scurt cu Maria Constantin au ținut primele pagini ale tabloidelor, deși își dorea, în secret, să îmbătrânească alături de o femeie.

”Nașul meu ne-a spus, mie și lui Cătălin, că își dorea o soție, o femeie cu care să trăiască până la adânci bătrâneți. Asta îmi spunea mereu… Mergeam la el cu Cătălin și vorbeam… Dar, când vorbim despre Marcel Toader, ar trebui să spunem că este un fost triplu campion național, despre asta este vorba atunci când vorbim despre Marcel Toader”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader.

”Bunica (mama lui Marcel, n.r.) a vrut sa îl ducem la Cumpănă, sa îl înmormântat lângă tatăl lui, bunicul meu. I-am respectat dorința și, alături de câțiva prieteni de-ai noștri, ne-am ocupat de toate formalitatile”, ne-a spus Maximilian, fiul lui Marcel Toader.

DISTRIBUIE PE: