CUM A SLĂBIT MIHAI MORAR 15 KILOGRAME. „NU AM ȚINUT DIETE MINUNE…” PREZENTATORUL MĂNÂNCĂ DE TOATE, DAR ARE O REGULĂ:

Prezentatorul de televiziune Mihai Morar a decis să acorde o atenție sporită felului în care arată, astel că a slăbit 15 kilograme în decursul unui an. ( nu rata: ULTIMA ORA! A fost gasit baietelul de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Cat de dureros! )

Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi, a scăpat de kilogramele nedorite după ce și-a schimbat stilul de viață. Acesta a slăbit 15

kilograme în decursul unui an fără a ține vreo dietă minune. Despre cum a reușit să aibă o formă fizică de invidiat pvestea acesta într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Citeste si: Culita Sterp, mesaj public pentru Carmen de la Salciua
Citeste si: Lovitura primita de Antena 1, dupa ce Loredana Groza a aparut fara sutien la TV
Citeste si: Alege un porumbel și află ce mesaj are pentru tine! Vin zile fericite sau grele?

„Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă.

De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22:00. Aşa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere.

Nu sunt bolnav, nu am ţinut diete minune, nu m-am înfometat, nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol.

E, pur şi simplu, noua mea viaţă. Cu sau fără 15 kilograme în minus. E mai puţin important.

Ceea ce contează e că mă simt din ce în ce mai |”eu”… pe exterior, dar mai ales pe interior”, explica Mihai Morar, conform spynews.ro.

DISTRIBUIE PE: