Cum a reacţionat Cabral, după ce Andreea Ibacka l-a prins în timp ce îi controla telefonul: “Nu poţi să…”

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului local. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au doi copii.

În ciuda faptului că în orice relație există momente amuzante, cei doi nu au scăpat de ele. Recent, Andreea a povestit un episod comic din trecut, când a decis să-și verifice partenerul.

Fără să stea prea mult pe gânduri, a căutat diverse detalii în telefonul lui, dar nu a găsit nimic compromițător. Cabral și Andreea au o relație bazată pe încredere și susținere, iar astfel de incidente au devenit rarități între ei.

Andreea a recunoscut că în trecut a căzut și ea în tentația de a verifica telefonul lui Cabral, dar a renunțat la acest obicei de-a lungul timpului.

Actrița a devenit mai conștientă și mai matură, iar astfel de gesturi nu își mai găsesc locul în relația lor.
Mesajul de adio al Ancăi Molnar, make-up artistă a vedetelor, înainte să moară: ”Am luptat”

Un multimilionar în vârstă de 71 de ani se căsătorește cu o parteneră mult mai tânără! A lăsat jumătate din avere fostei soții, dar a făcut senzație cu un Rolls-Royce de 800.000 €

”E normal să greșim, dar important este să învățăm din greșeli. Am realizat că acest „sport” nu aduce nimic bun și m-am lepădat de el de mult timp.

Cred că este o formă de maturitate să recunoști că astfel de comportamente nu îți aduc fericire”, a mărturisit Andreea într-un interviu.

Andreea a descoperit că soțul ei a intrat în mesajele private ale telefonului ei, chiar dacă nu este un obicei frecvent pentru el. Actrița a remarcat imediat că ceva nu era în regulă.

Ea a povestit că într-o situație, când a deschis telefonul și a văzut un mesaj vechi de 6 luni, la care nu intrase ea, el a încercat să dea o explicație neconvingătoare.
Deși au același model de telefon, gestul lui a fost evident.

DISTRIBUIE PE: