Cum a reacționat acest tânăr de etnie romă după ce a aflat ce notă a luat ieri, la Bacalaureat 2019. Imaginile au devenit virale în toată România

Ca în fiecare an, Bacalaureatul sau examenul maturității, aduce pentru unii bucurii, pentru alții lacrimi. Tânărul din imagine, de etnie romă, a avut o reacție incredibilă,

după ce a aflat ce notă a luat ieri la Bac. Imaginile cu Adrian, de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Capitală,  au devenit virale în toată România.

„Gata! Dacă am luat Bac-ul, mi-am aranjat toată viața. Sănătoși și fericiți să fim.

Mai trebuie facultate, o nevastă bună și mulți copii, dar astea le rezolv fără emoții“, a spus tânărul pentru Libertatea.ro.  Adrian a obținut media 9,13 și e bucuros pentru că de aceste rezultate.

„Pentru mine reprezintă spargerea unei bariere legate de familia și etnia mea romă. Sunt primul din familie care a dat Bac-ul și l-a luat. E o mare realizare pentru mine. Sufletește.

Vreau să arăt că și romii pot merge la licee bune și să ia note mari”, mai explică Adrian, pentru aceeași sursă.

Adriana a atras atenția tuturor, după ce a citit notele pe care le-a obținut la Bac, a început să ia în brațe pe toată lumea, aducând zâmbetul pe buze și celor prezenți.

SINGURUL ELEV DIN MUREȘ CARE A LUAT 10 LA BACALAUREAT 2019: “PLEC ÎN ANGLIA”
David Purcar este singurul elev din Târgu-Mureș, care a luat nota 10 la Bacalaureat, sesiunea iulie.

Tânărul, șef de promoție al Colegiului Național “Unirea” din Târgu-Mureș, a făcut un anunț tulburător și a anunțat că va pleca în Anglia și se va mai întoarce în România, doar dacă se va schimba sistemul.

“Doresc să termin cei trei ani de facultate, după care să fac un an de masterat în cadrul aceleiași universități. Deocamdată nu mă văd revenind acasă pentru că am mai multă experiență de învățat în Marea Britanie.

Însă, pe viitor ar fi o opțiune să mă întorc în România, doar dacă societatea s-ar schimba în bine, dacă ar fi mai multă meritocrație și mai puțină corupție. Mă gândesc că ar fi interesant să pot aplica la noi în țară tot ceea ce voi învăța în anii de studii în străinătate“, a mai afirmat David Purcar pentru aceeași sursă.

DISTRIBUIE PE: