Cum a apărut îmbrăcată Loredana Chivu ieri, la 36 de grade Celsius.

Canicula face ”ravagii”, iar vedetele din showbiz încearcă, din răsputeri, să se răcorească. Demersul este unul apreciat la justa valoare de fanii acestora, cu atât mai mult cu cât focoasele vedete postează fotografii sexy pe paginile lor de socializare, afișându-și formele incitante. Este și cazul Loredanei Chivu, aceasta reușind, o dată în plus, să iasă în evidență.

VEZI POZELE INCENDIARE MAI JOS

Loredana a postat o fotografie realizată în Otopeni, la piscină, iar fanii i-au putut admira spatele, tatuajul și, bineînțeles, posteriorul bombat, scos în evidență de poziția în care a pozat vedeta. Loredana Chivu nu este la prima apariție de acest gen, aprecierile curgând ”cascadă” pe pagina ei de socializare și, cu certitudine – având în vedere cum urcă mercurul în termometre – fanii vor mai avea multe… de văzut până la sfârșitul verii.

Loredana Chivu: ”Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o”

Atunci când spui Loredana Chivu te gândești imediat la apariții provocatoare și la fotografii care ”incendiază” spațiul online. În rest, se vorbește puțin sau deloc despre pregătirea Loredanei Chivu. Puțină lume știe care este, în realitate, pregătirea profesională a incendiarei blonde. Ea a făcut mărturisiri despre studiile pe care le are în cadrul emisiunii ”Necenzurat”, de la Antena Stars.
„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

DISTRIBUIE PE: