Cum a ajuns Adriana Iliescu să fie cea mai bătrână mamă din România! ”O abandonase într-un cămin!”

Adriana Iliescu, cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România, are o poveste de viață plină de dezamăgiri și greutăți. De altfel, cea mai grea perioadă a fost înainte de a-și naște fiica, pe Eliza.

După multă așteptare, rămasă fără speranța că poate avea vreodată un copil , a vrut să adope o fetiță. Din păcate, nu a reușit la acel moment. Ani mai târziu, a adus-o pe lume pe Eliza.

Fosta profesoară a devenit mamă prin fertilizare

Fosta profesoară universitară a uluit toată țara pe data de 16 ianuarie 2005, când i-a dat naștere micuței Eliza, având la acea vreme 66 de ani.

Dorința Adrianei Iliescu a venit după mulți ani de singurătate și așteptare, așa că a decis să apeleze la fertilizare pentru a avea un copil.

Așadar, mama reală a fetiței nu este Adriana, ea fiind doar purtătoare a embrionului care a fost implantat pentru a putea avea o sarcină, chiar dacă se afla deja în stadiul menopauzei.

Din nefericire, 2 embrioni s-au oprit în evoluție, astfel că doar unul avea să îi aducă zâmbetul pe buze fostei profesoare.

Adriana Iliescu, cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România, are o poveste de viață plină de dezamăgiri și greutăți

Cum a ajuns Adriana Iliescu să fie cea mai bătrână mamă din România

Când demersul era pus la punct, aproape de final, visul său s-a ruinat, căci mama naturală a copilului a refuzat în fața instanței să dea copilul spre adopție. Mai multe detalii despre momentul chinuitor

pentru Adriana Iliescu a spus o persoană apropiată ei. „Visul de a fi mamă ar fi putut fi împlinit până la urmă și printr-o adopție, lucru pe care îl mai încercase între timp.

Găsise o fetiță la unul dintre căminele Bucureștiului, dar actele nu au fost finalizate pentru că mama naturală a venit în fața instanței și a declarat că nu vrea s-o dea spre adopție.

Nu a contat faptul că a abandonat-o într-un cămin sau că s-a prezentat duhnind a alcool, după cum povestește Adriana”, a declarat, în urmă cu câțiva ani, un apropiat al femeii. sursa:fanatik.ro

DISTRIBUIE PE: