Culita Sterp, mesaj public pentru Carmen de la Salciua

Carmen de la Salciua l-a impresionat pe Carmen de la Salciua cu mesajul pe care l-a publicat de ziua lui.

Carmen de la Saciua si Culita Sterp au format unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicii si multi dintre fanii lor au fost socati atunci cand ei au divortat.

Desi despartirea a fost una plina de reprosuri si cei doi artisti au facut acuzatii care mai de care mai grave, recent ei s-au impacat.

Cand nimeni nu se mai astepta, Carmen de la Silciua si Culita Sterp au recunoscut ca se iubesc si ca formeaza un cuplu.

Prima fotografie oficiala dupa impacare a fost publicata de frumoasa artista de ziua lui. Mesajul pe care l-a scris ea l-a emotionat mult pe fostul ei sot, care i-a oferit si un raspuns public.

„Nu stiu daca ti-ai propus sau nu sa ma faci sa plang, dar ai reusit… Emotie, fericire, amintiri, toate adunate la un loc… Iti multumesc mult pentru tot, pentru toate momentele ce au fost si pentru omul care esti! Am invatat multe unul de la altul si am evoluat impreuna, dupa care separat dar, cum ai spus si tu, ca niste seminte care au rasarit si de care a avut grija Cel de sus! Multumesc inca o data!”, a scris Culita Sterp pe Facebook.

„Ne-am ingropat dar nu am realizat ca noi suntem …Seminte! Si… Iata-ne, din nou zambind!
La multi ani tie:

Barbatului care m-a condus pana in fata lui Dumnezeu, omului simplu cu care radeam la oi pe camp si unde fericirea era cea mai pura!
Iti doresc sa fii un om implinit cu tot ce inseamna asta! ?

Te felicit pentru Ambitia si evolutia ta! Stiu cum am inceput de acolo de jos si stiu cat a fost de greu! Culege roadele succesului si fii un om fericit!”, a scris Carmen de la Salciua pe pagina ei de Facebook, de ziua lui Culita Sterp.