Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisacariu, copilul minune din Botoșani care a câștigat „Românii au talent

Un băiețel din Botoșani a cucerit România cu recitarea unor texte literare cu mesaj patriotic și educativ.

Rareș Prisacariu, în vârstă de doar 7 ani, a devenit câștigătorul sezonului 13 al emisiunii „Românii au talent”. Însă, mulți oameni s-au întrebat dacă micuțul a fost forțat de părinți să învețe de la o vârstă fragedă.

Într-un interviu acordat pentru qmagazine.ro, mama băiatului a dezvăluit că Rareș a fost mereu pasionat de cărți și istorie și că el face totul din plăcere.

Rareș Prisacariu a reușit să cucerească publicul și juriul de la „Românii au talent” cu recitarea unor texte literare cu un puternic mesaj patriotic și educativ.

El a primit Golden Buzz în cadrul audițiilor de la Smiley și Pavel Bartoș și a ajuns în finala emisiunii, unde a primit cele mai multe voturi din partea românilor și a devenit câștigătorul sezonului 13.ADS Publicitate

Cu toate acestea, mulți oameni s-au întrebat dacă micuțul a fost forțat de părinți să învețe de la o vârstă fragedă.

Într-un interviu acordat pentru qmagazine.ro, mama băiatului a explicat că Rareș a manifestat un interes deosebit pentru cărți încă de la 3 ani și a învățat să citească singur la 4 ani. El a început să fie pasionat de istorie și Univers, dar și de supereroii din desenele animate.ADS Publicitate

Rareș Prisacariu, un copil modest și disciplinatGina Prisăcariu, mama lui Rareș, a dezvăluit că micuțul a învățat o multitudine de poezii și texte în proză propuse sau pe care și le alege singur.

Ea a subliniat faptul că Rareș nu a fost niciodată forțat să învețe ceva sau să participe undeva obligatoriu. El face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale.

Rareș este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ și este încântat să știe că lumea îl apreciază. Mama băiatului a adăugat că îl susține și îi oferă echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit.

Tatăl lui Rareș, Marius Prisăcariu, este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani și este pasionat de istorie și cinematografie. Mama, Gina Prisăcariu, este educatoare la o grădiniță din localitate și este pasionată de lectură și pictură.

Rareș Prisacariu, elev la Școala Gimnazială nr. 7, Botoșani

Rareș Prisacariu este elev la Școala Gimnazială nr. 7, Botoșani, în clasa I. El mai merge și la cursuri de actorie, la Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani, fiind membru al Trupei Mici de teatru. Cursurile le face cu profesoara Silvia Răileanu, actriță a Teatrului Mihai Eminescu Botoșani, cea care a remarcat potențialul lui.

Rareș adoră marea și excursiile și își petrece timpul liber lansând lampioane. Micul talent din Botoșani a reușit să impresioneze nu doar publicul și juriul de la „Românii au talent”, ci și oamenii care îl cunosc și care au aflat povestea din spatele performanțelor sale. Cu toate că este încă mic, Rareș Prisacariu a arătat că pasiunea, disciplina și talentul nu au vârstă.

DISTRIBUIE PE: