Cu Ce Se Ocupa Parintii Loredanei Groza

Loredana Groza este, fara indoiala, cea mai cunoscuta, indragita si apreciata artista din muzica romaneasca.

Lory se poate mandri cu o cariera solida, o viata de familie linistita si discreta, dar si cu doi parinti minunati.

Loredana Groza, in varsta de 48 de ani, are cu cine semana, atat fizic, cat si din punct de vedere al caracterului, al responsabilitatii si perseverentei de care a dat dovada in cariera.

Parintii artistei sunt inca in putere si surprind prin forta de care dau dovada in planul muncii, dar si prin relatia solida pe care au reusit sa o cladeasca in cei 52 de ani de la casatorie.

Parintii Loredanei Groza locuiesc in Bacau, mama sa fiind invatatoare, iar tatal sau fiind scriitor: „Parintii mei sunt Vasile si Leonida Groza si sunt niste moldoveni. Suntem din judetul Bacau. Mama mea este invatatoare si inca profeseaza. Tata este scriitor si este membru in Uniunea Scriitorilor”, – a marturisit Loredana Groza intr-o emisiune de televiziune.

Loredana Groza tinde sa puncteze acelasi mariaj armonios si de lunga durata cu sotul sau, Andrei Boncea, cei doi fiind casatoriti de aproximativ 20 de ani. Au impreuna o fiica, pe nume Elena, o domnisoara frumoasa, care anul acesta va implini 21 de ani. In ultima perioada, Lory isi petrece vacantele alaturi de fiica sa, vizitand cele mai exclusiviste locuri din lume.

DISTRIBUIE PE: