Cu ce se ocupă în prezent Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, după ce a renunțat la cariera în fotbal

Adrian Rus a fost portat la CFR Cluj

Născut în Cluj-Napoca, Adrian Rus și-a început cariera în fotbal cu visuri mari, dar drumul său în acest sport nu a fost lipsit de obstacole.

Cu toate că a evoluat în poziția de portar, aceasta nu a fost o sarcină ușoară, iar la un moment dat a ales să renunțe la cariera sa în fotbal. Motivul? Neliniștea sa față de statutul de rezervă și posibilitatea de a-și dezvolta cariera într-un mod mai

concret.Adrian Rus a declarat: „Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial, n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului.

Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc. Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu

jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr.”

După ce a renunțat la fotbal, Adrian Rus și-a îndreptat atenția spre afaceri. A deschis o firmă de pază în Cluj-Napoca și a

reușit să transforme această afacere într-un succes notabil. Cu toate acestea, cu toate câștigurile sale din lumea afacerilor, el nu a reușit să ajungă la veniturile impresionante ale soției sale, Vlăduța Lupău.

„După ce am plecat de la CFR au fost foarte puține echipe care s-au interesat de mine pentru că toată lumea a crezut că am renunțat definitiv. Apoi au apărut toate ofertele într-o săptămână, dar nu s-au concretizat. După aceea n-am mai vrut eu pentru că m-am obișnuit acasă cu familia. Sunt mult mai liniștit, când eram la CFR eram foarte, foarte stresat, nimic nu-mi convenea.

Mi-a fost greu! Și acum îmi e foarte dor de fotbal. Încă văd mulți prieteni care joacă, dar sunt fericit că sunt bine”, mărturisește fostul fotbalist. Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt împreună de mulți ani. S-au căsătorit pe 12 noiembrie 2019, iar în 2022 au sărbătorit venirea pe lume a primului lor copil, Iair, care a împlinit un an în luna august a acestui an.

Cei doi își doresc să-și extindă familia și să mai aducă pe lume un alt copil, dacă destinul le va permite. Amintim faptul că frumoasa artistă a trecut prin multe greutăți înainte de a reuși să devină mamă, fiind diagnosticată cu endometrioză.

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu mai mulți ani, în cadrul unui eveniment, unde celebrul interpret a fost invitat să susțină un program. Adrian Rus a fost atras de farmecul artistei și nu a mai renunțat la ea.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția.

Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi

doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, mărturisește artista.

Vlăduța Lupău spune că până în prezent nu au existat conflicte majore între ea și soțul ei. Desigur, discuțiile apar, ca în orice

familie obișnuită. Multe dintre acestea au la bază preocuparea lui Adi Rus, care consideră că Vlăduța Lupău depune eforturi prea mari în muncă.

„Este adevărat, în familie avem momente de tensiune, dar se rezolvă la fel de rapid cum apar. Cu toate că poate par discuții aprinse sau mai liniștite, multe dintre acestea izvorăsc din îngrijorarea lui Adi față de volumul mare de muncă pe care îl

depun,” declară artista. Adrian Rus provine dintr-o familie cunoscută și influentă din Cluj. Tatăl său, Toma Rus, a deținut poziții importante în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv cea de chestor de poliție și secretar de stat.

Acesta a fost liderul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Cluj până în luna decembrie a anului 2006. Ulterior,

s-a retras din activitate și a investit într-o fermă de bizoni în Recea Cristur, deschizând, de asemenea, o firmă de securitate alături de fiul său.

În plus, familia Rus deține, începând cu anul 2000, mai multe farmacii, care sunt înregistrate pe numele soacrei Vlăduței Lupău.

Deși nu reușește să depășească veniturile soției sale, Adrian Rus are succes în domeniul afacerilor și se bucură de o poveste de

dragoste fericită alături de artistă. Așadar, le urăm să fie fericiți.

DISTRIBUIE PE: