Cu câți bărbați s-a iubit Andra, până să-l cunoască pe Cătălin Măruță. Artista a făcut totul public

Andra a spus cu câți bărbați s-a iubit până să-l cunoască pe Cătălin Măruță. În cadrul celei mai noi ediții din cadrul sezonului 10 de la Românii au Talent, artista a oferit detalii neștiute, din anii de tinerețe. Vedeta a purtat o discuție cât se poate de savuroasă cu colegii săi, de la masa juraților.

Cu câți bărbați s-a iubit Andra, până să-l cunoască pe Cătălin Măruță?

Andra a oferit detalii din intimitate, legate de numărul de parteneri pe care i-a avut, înainte să îl cunoască pe Cătălin Măruță. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de artiști de la noi și au împreună un băiețel și o fetiță. Cântăreața a fost luată la întrebări, în ediția de pe 8 mai 2020, din Românii au Talent.

Colegii săi jurați, cu care Andra a legat o foarte frumoasă prietenie, de-a lungul celor zece ani de transmisiuni, au fost cei care i-au adresat foarte multe întrebări. Curiozitățile au fost cele cu care și publicul s-a confruntat, pe parcursul anilor, dar care și-au primit în sfârșit un răspuns.

Artista a făcut totul public

Soția lui Cătălin Măruță a spus adevărul, în legătură cu relațiile pe care le-a avut, înainte de căsnicie. Andra a fost luată la întrebări de către Florin Călinescu și nu a putut să scape fără să ofere un răspuns cât se poate de concret. ”Câți bărbați a avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți”, a fost prima curiozitate adresată de celebrul jurat.

”Mai mulți n-au putut să treacă de tata”, a mai susținut Andra, după ce Mihai Petre a făcut referire la pretendenții din viața juratei. A fost presupus și că numărul acestora a fost unul considerabil. ”El ținea preselecțiile cu băieții. (…) Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea. Cu tot cu Măruță”, a anunțat Andra, în timpul ediției de vineri, de la Românii au Talent.

”Cu finalizare?”, a continuat Florin Călinescu. ”Cu finalizare, două”, a mai răspuns Andra. ”Păi și tata ce făcea, te-a lăsat?”, a mai întrebat juratul. ”Eram majoră. După o vârstă…”, i-a răspuns Andra. ”Particular primul?”, a mai întrebat Florin Călinescu, pentru că a dorit să știe dacă primul bărbat din viața ei este sau nu celebru. ”Hai, lasă, hai să vedem următorul concurent…”, a fost reacția Andrei, care a început să râdă, în show-ul PRO TV.

DISTRIBUIE PE: