Crime oribile azi noapte la un spital din România! Patru oameni au fost ucişi în mai puţin de un minut. Alţi 3 sunt în comă

Patru oameni au fost ucişi la Spitalul Săpoca, din Buzău, în mai puţin de un minut. Alţi 3 oameni sunt în comă, după un atac dement cu un stativ pentru perfuzii.

Criminalul de la spitalul Săpoca a ucis patru oameni cu un stativ pentru perfuzii.

El a intrat în două saloane şi a lăsat în urma lui un adevărat masacru. Sunt alţi nouă oameni răniţi, trei în comă.

Viorica Mihalaşcu, a explicat la Antena 3 felul în care s-a produs măcelul: “În jurul orei 3.30, înt-run episod psihotic acut, unul dintre pacienţi şi-a agresat colegii de salon şi pacientele din alt salon.

13 victime, trei decedaţi la noi în spital, a patra la spital la Buzpu. Trei pacienţi cu traumatisme cranio cerebrale majore.

Pacientul despre care vorbim era internat într-un salon cu regim de supraveghere normal. Simptomele nu prevesteau nenorocirea care urma să se întâmple. Nu era într-un sector cu supraveghere specială.

Totul s-a petrecut în mai puţin de un minut. În pavilion erau 7 asistente medicale, 3 infirmiere şi doi muncitori supraveghere pacienţi periculoşi. Personalul medical nu a apucat să intervină.”

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât patru pacienţi şi i-a rănit grav pe alţii, după ce a intrat în două saloane cu un stativ de perfuzie şi i-a lovit în cap. Loviturile au fost atât de puternice încât le-ar fi zdrobit capetele.

DISTRIBUIE PE: