CORONAVIRUSUL CONTINUĂ SĂ FACĂ VICTIME! DIRECTORUL UNUI LICEU DIN SUCEAVA A MURIT, RĂPUS DE VIRUSUL UCIGAȘ

Coronavirusul continuă să facă victime în România. Directorul unui liceu din Suceava s-a infectat cu virusul ucigaș și, din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

Renoto Tronciu, directorul Colegiului Mihai Eminescu din Suceava a fost infectat cu noul coronavirus și s-a chinuit vreme de 3 săptămâni cu virusul ucigaș.

Acesta a ajuns la spital de urgență, acolo unde a fost internat la reanimare. În ciuda tuturor eforturilor pe care medicii le-au depus pentru el, Renoto Tronciu nu a mai putut fi salvat și a pierdut lupta cu noul coronavirus. Din păcate, medicii l-au declarat decedat.

Directorul a fost depistat cu noul coronavirus chiar înainte de începerea școlii. La Colegiul Mihai Eminescu au fost depistate șapte cazuri de infectare cu COVID-19, iar din această cauză, școala a intrat în scenariu roșu.

În urma acestui lucru, toți cei 1.600 de elevi au început cursurile în varianta online, iar persoanele testate pozitiv cu SARS-CoV-2 au fost internate în spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Dintre aceștia, doi s-au vindecat, însă cinci cadre medicale au rămas internate în spital, printre care și directorul Tronciu, care, între timp, s-a stins din viață din cauza infectării cu noul coronavirus.

România a înregistrat ieri încă un record negativ de infectări

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat ieri un număr de 3.186 de persoane infectate în ultimele 24 de ore. Bilanțul total al pandemiei de COVID-19 este de 148.886.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.186 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Județele în care coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este peste  pragul de 1,5 sunt următoarele:

  • București – 2,28
  • Alba – 1,98
  • Vâlcea -1,98
  • Iași – 1,80
  • Bacău – 1,72
  • Teleorman – 1,62
  • Neamț – 1,62
  • Vaslui – 1,59 scrie cancan.ro
DISTRIBUIE PE: