Cornelia Catanga, stop cardiorespirator. Artista trăia o adevărată dramă în ultimele luni

Cornelia Catanga, stop cardiorespirator. Vești triste pentru fanii artistei! Cornelia a suferit un stop cardiorespirator și a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cornelia Catanga a fost dusă de urgență la spital duminică seara, după ce a acuzat stări de rău. Potrivit soțului ei, artista nu a mai putut respira și a căzut ca secerată. Medicii ajunși în urma apelului de urgență au reușit să o resusciteze și au transportat-o la Spitalul Floreasca.

Odată ajunsă acolo, Cornelia Catanga a intrat într-o operație pe cord deschis, în urma căruia i-a fost montat un stent. În prezent, artista de 61 de ani se află internată la terapie intensivă, iar starea ei de sănătate e în continuare critică.

Medicii sunt rezervați în ceea ce o privește și o monitorizează în următoarele 24 de ore.

Cornelia Catanga, stop cardiorespirator

În ultimele luni, artista de muzică lăutărească trăia o adevărată dramă. Fiul său se mutase în America, iar Cornelia suferea îngrozitor de dorul acestuia. De altfel, artista slăbise nu mai puțin de 27 de kilograme pe fondul acestei supărări.

Slăbise 27 de kilograme

Cântăreața a ajuns să cântărească doar 53 de kilograme și susține că totul se datorează faptului că fiul ei s-a înstrăinat de ea. Acesta s-a mutat în America, unde locuiește alături de partenera lui de viață, Alina. Cei doi se vor căsători peste câteva luni și se vor stabili, definitiv, peste hotare.

”Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ținut nicio dietă anume, totul este din cauza stresului și a supărării că fiul meu a plecat o lună și jumătate în America, la viitoarea lui soție. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, a declarat artista pentru Click.

DISTRIBUIE PE: