Cornelia Catanga, în doliu. A aflat că a murit la o lună după ce artista a făcut infarct: „Azi o înmormântăm”

Cornelia Catanga trece dintr-o dramă în alta. La o lună după ce a făcut infarct, cântăreața de muzică populară își adună puținele puteri pentru a o conduce pe ultimul drum pe cumnata ei.

Artista este extrem de îndurerată căci în ultima vreme are parte numai de necazuri și nu știe când se vor termina toate aceste evenimente nefericite din viața ei.

Cornelia Catanga și-a pierdut cumnata. Mariana a murit în urma unui infarct, la 63 de ani
Regina muzicii lăutărești a scăpat cu bine după stopul cardiac pe care l-a suferit pe 15 iulie și nici nu bine s-a întremat,

că astăzi îmbracă hainele negre pentru că va participa la înmormântarea cumnatei sale, sora soțului ei. Cumnata solistei, Mariana, s-a stins din viață marți, la doar 63 de ani, tot în urma unui infarct.

„Nu ne așteptam ca Mariana, care era o femeie cu un suflet mare, să moară atât de tânără. Medicii Spitalului ”Victor Babeș” s-au chinuit să o țină în viață, însă inima ei era foarte slăbită, ea avea probleme cardiace mai vechi.

Obosea mult în ultima vreme. Soțul meu a plâns în genunchi, lângă patul ei, s-a rugat să se facă bine, dar biata femeie n-a mai avut zile. Suntem distruși. Nu merg la înmormântare, vreau să mi-o amintesc așa cum era, plină de viață”, a declarat Cornelia Catanga pentru click.ro.

Artista crede că este blestemată

Artista crede că necazurile din ultimii ani care s-au abătut în viața ei nu sunt deloc întâmplătoare. Artista e ferm convinsă că familia ei este blestemată și că cineva îi poartă sâmbetele, fără să aibă bănuieli exacte.

„Moartea ne dă târcoale, pe mine m-a iubit Dumnezeu și m-a mai lăsat p-aici, însă cumnata mea s-a prăpădit. Nu este o simplă coincidență. Am avut numai necazuri în ultima vreme, am pierdut casa, căci n-am mai avut bani de rate, locuim la un prieten cu inimă mare și am rămas fără bani, căci nu mai pot cânta trei luni, cât mă aflu în concediu medical”, a mai declarat Catanga.

DISTRIBUIE PE: