Cornelia Catanga a făcut infarct. Este internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Cornelia Catanga se află în stare critică la Spitalul Floreasca, după ce ar fi suferit un infarct. Cântăreaţa de muzică lăutărească a slăbit mult în ultima perioadă.

Potrivit România TV, artista se află într-o stare foarte gravă, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. Cornelia Catanga (61 de ani) suferă de mai multe afecțiuni. Cântăreaţa a slăbit foarte mult, în jur de 20 de kilograme, într-un timp foarte scurt și s-a confruntat cu o depresie care i-a afectat și mai mult starea de sănătate.

Contactat telefonic, soţul vedetei Aurel Pădureanu a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acestui subiect fiind extrem de afectat de cele întâmplate.  

Cornelia Catanga a ajuns la 53 de kilograme  

Cornelia Catanga a slăbit 27 de kilograme. În urmă cu patru luni, la relansarea Casei de Discuri Electrecord, solista spunea că a dat jos atâtea kilograme nu ca urmare a unei diete stricte, ci de dorul unicului său fiu, Alexandru (24 de ani), care plecase pe atunci în America, alături de viitoarea lui soţie.

Cornelia Catanga a ajuns la 53 de kilograme
foto: Click!

“Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, declara Cornelia Catanga pentru Click! Acum, fiul ei se află în România, tânărul fiind cel care a alertat medicii. Cei doi se plimbau împreună când Corneliei Catanga i s-a făcut rău şi a leşinat pe stradă. 

Sursă: Click.ro

DISTRIBUIE PE: