Cornel Dinicu are probleme mari cu legea. Patronul și administratorii Fermei Dacilor au fost reținuți

Cornel Dinicu, considerat patronul complexului turistic Ferma Dacilor, și doi administratori au fost reținuți marți pentru 24 de ore în legătură cu incendiul tragic care a avut loc în această locație și care a dus la decesul a opt persoane, printre care și trei copii. Informația a fost făcută publică de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Dosarul deschis în urma incendiului de la Ferma Dacilor, în care trei copii și cinci adulți au pierit, a condus la reținerea lui Cornel Dinicu, bărbatul care s-a prezentat ca fondator al complexului turistic. Incendiul a avut loc în decembrie 2023, provocând o undă de șoc în comunitate și declanșând ancheta autorităților.

Cornel Dinicu a fost reținut
Cornel Dinicu, deși numele său nu figurează în documentele oficiale ale firmei care administrează Ferma Dacilor, a fost reținut după ce a fost audiat alături de alte cinci persoane în dosarul incendiului. Acesta s-a prezentat în mass-media în luna decembrie a acelui an drept patron al complexului și a vorbit despre fondarea Fermei Dacilor.

Alături de Dinicu, au fost reținuți doi administratori implicați în gestionarea complexului turistic. Această mișcare a autorităților arată că există suspiciuni privind posibila implicare a acestora în evenimentul tragic.

Ancheta continuă, iar autoritățile nu au dezvăluit încă detalii despre acuzațiile specifice aduse celor reținuți. Cu toate acestea, este de așteptat ca procurorii să clarifice rolul și responsabilitatea fiecărui suspect în legătură cu incendiul care a avut consecințe atât de grave.

Familiile victimelor cabronizate în incendiul de la Ferma Dacilor sunt devastate
Incendiul de la Ferma Dacilor a generat o profundă tristețe în comunitate, iar reținerea patronului și a administratorilor stârnește interes și așteptări. Familiile victimelor și opinia publică își doresc răspunsuri cu privire la circumstanțele care au dus la tragedie, iar justiția va trebui să stabilească responsabilitățile și să aducă claritate în acest caz dureros.

Ancheta va continua, iar autoritățile vor prezenta informații suplimentare pe măsură ce progresează în clarificarea cazului Ferma Dacilor și a circumstanțelor incendiului care a schimbat viețile multora.

DISTRIBUIE PE: