Corina Chiriac părăsește Național Tv, după 12 ani de colaborare. Motivul care a determinat-o pe artistă ia această decizie

Corina Chiariac, una dintre cele mai apreciate artiste și iubite de către români, a făcut un anunț uluitor.

Aceasta își anunță fanii că s-a reatras de la postul Național Tv, iar de acum apariția ei publică va fi redusă. Care este motivul care a determinat-o pe artistă să recurgă la acest gest?

Artista a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare în care anunță că dispare din fața camerelor de filmat.

Corina Chiriac a avut în această perioadă de izolare șansa să își pună lucrurile cap la cap și să decidă în continuare ce este mai bine pentru ea.

Așadar, a ales că de acum încolo vrea să aibă parte de o viață liniștită. Anul trecut Corina Chiriac a împlinit 50 de ani de carieră, ocazie cu care a sărbătorit toate reușitele ei.

„Dragi prieteni , bun gasit ! Am pentru voi un anunt important. Iata ca si mie ultimele doua luni mi-au schimbat viata. Nevoita sa stau mai mult in casa , am avut ocazia sa stau de vorba cu mine si am aflat ca am nevoie de o pauza de resetare personala si profesionala.

Dupa succesul de anul trecut cind am schimbat prefixul, an in care am sarbatorit 50 de ani de cariera pe scena Cerbului de Aur, in emisiuni tv si multe concerte, cind am lansat la Eurostar dublul CD “Strada Sperantei ” si un site enorm , www.corinachiriac.ro, site la care am muncit citiva ani alaturi de o echipa, aceasta pauza de 2 luni mi-a adus o alta perspectiva de viata. Una mai linistita. Am decis astfel sa ma retrag din colaborarea cu National Tv.”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Artista se va apuca să își scrie amintirile

Artista a mărturisit și faptul că de acum începe să își scrie amintirile, fiind o activitate de care se bucură. Totodată, le-a mulțumit persoanelor care i-au fost alături în echipa de la Național Tv.

Corina Chiriac a făcut parte din emisiunile ”Ne-amintim Duminica” și ”Oprim Timpul”.

Vedeta a ținut să precizeze că pe lângă faptul că se retrage, a avut timp să își decoreze și balconul cu mai multe flori și ornamente. Așadar, artista le-a oferit și fanilor ocazia de a vedea cu ce s-a ocupat în perioada de izolare. scrie impact.ro

DISTRIBUIE PE: