Corina Caciuc, mesaje dure, cu subînțeles. Iubita lui Reghe rupe tăcerea:

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la capăt de drum, după ce au bifat o căsnicie de peste 13 ani. Relația lor nu a mai putut continua, iar Reghe deja și-a refăcut viața. Noua iubită a acestuia și cea care îi va oferi curând un copil este foarte revoltată pe toți cei care o vorbesc de rău și a decis să rupă tăcerea.

Corina Caciuc nu se mai abține

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf și-au oficializat relația. Deși la început se ascundeau și au încercat să stea departe de ochii lumii, lucrurile au devenit serioase între ei și au dus relația la un alt nivel. Cei doi îndrăgostiți au mers împreună în vacanțe, s-au mutat împreună și chiar au avut parte de prima lor ședință foto.

După ce Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf și-au asumat public relația, iubita antrenorului a decis să vorbească și să clarifice situația în care se află. A fost criticată aspru de toată lumea, pe motiv că ea ar fi cauza despărțirii dintre Laurențiu și Anamaria. Tânăra susține clar că nu ea este problema divorțului și se simte împăcată cu asta, pentru că știe situația dintre cei doi și nu are de ce să se simtă vinovată.

„Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire’, a spus Corina Caciuc în revista Fanatik.

Corina Caciuc vrea ca vinovații să plătească

Partenera lui Laurențiu Reghecampf spune lucrurilor pe nume, deși o perioadă bună de timp a tăcut și a acceptat jignirile celor din jur. Corina spune că nu mai vrea să fie atacată de nimeni și mărturisește că a apelat deja la avocați. Tânăra se teme că imaginea ei va fi stricată din cauza celor care vor să îi facă rău.

„Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată’, mai spune iubita lui Reghe.

Între timp, Anamaria Prodan continuă să arunce săgeți către cuplul Corina- Reghe, deși aceștia nu o iau în seamă. Anamaria Prodan acuză că iubita lui Reghe i-ar purta hainele și s-ar afirma cu ele, deși nu îi aparțin. În plus, crede că problemele din viața personală se vor răsfrânge asupra carierei fostului ei soț, susținând că acesta deja a început să sărăcească.

DISTRIBUIE PE: