Copiii lui Ștefan Bănică au trecut la munca de jos! Imagine rară cu Violeta și Radu. „Scoateți și ambalajul!”

Radu Ștefan Bănică (21 de ani) și Ana Violeta (16 ani) sunt copiii mai mari ai artistului Ștefan Bănică Junior. Cei doi se înțeleg de minune și, recent, pe rețelele de socializare au adus zâmbetele pe chipurile urmăritorilor.

S-au filmat într-o cameră, „înarmați” cu materiale specifice unei renovări. Vezi mai jos imaginea rară cu Violeta și Radu!

Radu Ștefan Bănică (21 de ani) este rodul iubirii dintre Ștefan Bănică Junior și Camelia Constantinescu. Ana Violeta (16 ani) este rodul iubirii dintre artist și Andreea Marin.

De altfel, celebrul cântăreț ma are un băiețel, în vârstă de 4 ani, cu partenera sa de viață, Lavinia Pîrva.

Violeta și Radu se înțeleg de minune, aspect care poate fi observat și în ultimul videoclip pe care tânărul de 21 de ani l-a postat pe rețelele de socializare.

Copilul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior a încărcat un filmuleț în timp ce dansează cu un trafalet în mână. În cadru apare și Violeta, fiica Andreei Marin, foarte bucuroasă!

„Scoateți și ambalajul de la trafalet dacă tot sunteți pe treabă. Spor!”, „Pentru zugrăvit și chituit nu ezitați să ne contactați👨🏻‍🎨🎨📲”,

„Amândoi frații sunteți superbi😍”, „Adevărați constructori”, sunt câteva dintre reacțiile de la videoclipul încărcat pe internet.

Radu, fiul lui Ștefan Bănică Junior, are succes în domeniul muzical

Radu Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui său. Tânărul în vârstă de 21 de ani își lansase primul single. A primit un feedback pozitiv!

Vara anului trecut și-a petrecut-o în studio, unde a stat focusat pe muzică. Într-un interviu pentru CANCAN.RO, fiul artistului a dezvăluit că dorește să cânte ceea ce îi face plăcere.

„Pentru un prim single a fost un feedback bun. La public sunt opinii și opinii, e binevenită și critica și laudele. Sunt și comentarii răutăcioase, dar sunt și comentarii constructive.

Nu este un gen muzical pentru toată lumea, eu am spus asta, nu mă aștept să le placă tuturor. Este un gen afrobeat, este de vară, asta mi-a plăcut mie, am 21 de ani. Ce să scot la 21 de ani, Traviata? Cânt și eu ce-mi place, cu ce mă simt bine, ce ascultă generația mea”, a spus Radu Ștefan Bănică, pentru CANCAN.RO.

DISTRIBUIE PE: