Copănele de pui la cuptor –
Se prepară din 7-8 copănele, iaurt, muștar, usturoi, zeamă de lămâie și condimente
Ingrediente necesare:
7-8 copănele pui
Sare, piper, boia de ardei dulce
1 cutie iaurt
1 lingură pătrunjel verde tocat mărunt
1 linguriță zeamă de lămâie
3 căței usturoi
1 linguriță muștar
1 praf de sare
Unt
Pesmet
Mod de preparare:
Condimentăm copănelele pe ambele părți cu sare, piper și boia. Lăsăm deoparte timp de 20 de minute.
Într-un bol, amestecăm iaurtul cu pătrunjelul, zeama de lămâie, usturoiul pisat, muștarul și un praf de sare.
Trecem copănelele prin amestecul de iaurt, prin pesmet și le punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Punem câte o bucățică de unt pe fiecare și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 40 de minute.
Savurați cu poftă, alături de garnitura preferată!
Poftă bună!
DISTRIBUIE PE:Disclaimer: Site-ul nostru este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.