Consuma usturoi amestecat cu miere pe stomacul gol si dupa o saptamana corpul tau va fi schimbat si vindecat de multe boli!

Usturoiul este o legumă extrem de sănătoasa, astfel încât aceasta este încorporată în toate bucătăriile din întreaga lume.

Au un miros puternic, dar caracteristic și plăcut dand un gust unic mancarii.

Dar, cu excepția faptului că este abundent în proprietăți medicinale, el fiind un medicament natural extrem de eficient.

Acest lucru previne Superfood-urile și atacurile de cord, trateaza problemele cardiace, ateroscleroza, si reduce tensiunea arteriala si nivelul colesterolului.

Mai mult decât atât, tratează cu succes răceli comune, gripa, diaree, mușcături de insecte, febra și ciuperci.

De asemenea, detoxifica sistemul și întărește sistemul imunitar, trateaza prostata marita, diabetul si osteoartrita. Pentru cele mai bune efecte, usturoiul trebuie utilizat crud.

Zdrobiti un cățel de usturoi, elimina frunzele și tulpinile, și lasă-l să stea timp de 15 minute. In acest fel, va ajuta la eliberarea de alicină, compusul activ, ceea ce va accelera potențialul său de vindecare.

Triturației va face, de asemenea, usturoiul biodisponibil. Pentru a obține toti nutrienții, consuma-l crud pentru un stomac sanatos.

Mai mult decât atât, dacă combini usturoiul cu miere, vei primi un remediu natural mai puternic pentru diverse probleme de sanatate. Este un organism de dezintoxicare de succes și este chiar mai bine decât chimio!

Urmatoarea reteta va energiza corpul, în timp ce tonicul de usturoi va stimula imunitatea și menține sănătatea la un nivel optim!

Reteta naturala care ofera un impuls de energie:

Ingrediente:

1 lingura de miere

2-3 catei de usturoi

Ar trebui să se taie pur si simplu cateii de usturoi și se adaugă mierea. Mananca 2 linguri de in fiercare zi.

Reteta de usturoi tonic:

Ingrediente:

5 catei de usturoi

1 lingură de ghimbir

suc de lămâie

2 ardei roșu, chili

otet de cidru din mere

Mod de utilizare:

Puneți usturoiul într-un borcan de 350 ml și se adaugă ardeii cu semințe. Se adauga sucul de lamaie si ghimbirul, și în cele din urmă, oțet de cidru de mere.

Lasă un 1cm gol, și pune un capac pe borcan. Puteți depozita remediul în dulapul de la bucătărie și consumă 2 lingurițe in fiecare zi.

Acest lucru tonic va stimula imunitatea și va preveni raceala si gripa, si tratreaza durerea în gât.

DISTRIBUIE PE: