Connect-R, foc și pară pe Vulpița și Viorel! Mesajul artistului:

Vulpita și Viorel fac ce fac si isi atrag noi critici. De data aceasta, Connect-R este cel care s-a saturat de ei!

Connect-R a luat atitudine în cazul Vulpita si Viorel. Artistul a rabufnit dupa ce a observat ca acestia incep sa devina modele pentru tineri.

Cantaretul si-a pus oful pe retelele de socializare si s-a alaturat celor care sunt impotriva promovarii cuplului din Blăgesti.

Desi pana acum artistii nu s-au revoltat atunci cand

au vazut topul de pe Youtube acaparat de astfel de personaje, acum lucrurile par sa stea cu totul altfel.

Vulpita si Viorel si-au atras nenumarate antipatii in ultimele luni. Fiind prezenti aproape zilnic pe micul ecran, cei doi au

inceput sa fie mai populari decat artisti consacrati. După ce cantaretii de manele au spus ca locul sotilor din Blagesti nu este

pe Youtube, acum și Connect-R s-a alaturat miscarii anti-Vulpita. Artistul le-a declarat razboi celor doi pe retelele de socializare.

Mai mult, acesta acuza si televiziune care ii promoveaza pentru ca transmite exemple negative copiilor!

DE UNDE A PORNIT FURIA LUI CONNECT-R

Cântărețul nu a dat prea multa importanta cazului Vulpita si Viorel, pana acum! Iata ca a venit momentul sa spuna ce crede despre cei doi.

Asta dupa ce in mediul online a aparut o fotografie cu cei doi soti alaturi de cativa copilasi. In imaginea respectiva se vedea ca cei

doi sunt tratati ca niste vedete si toata lumea voia sa faca poze cu ei. Acest lucru l-a infuriat pe Connect-R.

Acesta a realizat astfel ca generatia tanara poate prelua exemplu sotilor din Blagesti. Iar, din pacate, acest exemplu nu este deloc unul pozitiv.

„Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic!

Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar și popularitatea pretinde anumite calități!

Care sunt calitățile celor doi ?? De ce copiii vor să facă poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva?? Vă jur că nu aveam nici un fel de problema, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!”, a scris Connect-R. scrie substantial

DISTRIBUIE PE: