Clipe grele pentru Alexandru Arșinel. Soția actorului este grav bolnavă: Este condamnată

Alexandru Arșinel trăiește, de aproape patru ani, momente grele alături de soția lui bolnavă, paralizată în urma unui accident stupid.

La aniversarea celor 81 de ani, marele actor a vobit cu drag despre familie, despre teatru dar și despre dorința de a reveni pe scena cât mai repede, lângă cei care l-au aplaudat o viață întreagă.

Alexandru Arșinel, momente grele alături de soția grav bolnavă

În urmă cu trei ani și jumătate, Marinela, femeia cu care întrăgitul actor trăiește de mai bine de 50 de ani, a suferit un accident stupid. A căzut pe scări în cap și a rămas paralizată.

De atunci, Alexandru Arșinel o îngrijește ca pe un copil și îi oferă tot sprijunul și suportul de care are nevoie.

Îl ajută o doamnă, care le este și prietenă de familie, băieții care vin des să își vadă mama, însă nu și nepoții, iar acest lucru îl întristează pe Arșinel.

„Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune.

Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol”, a spus îndrăgitul actor pentru click.ro.

Azi, 4 iunie, Alexandru Arșinel împlinește 81 de ani, o viață pe care a dedicat-o publicului, scenei și filmului. Nu își dorește multe lucruri la ceas aniversar, dar există ceva la care visează în fiecare zi.

„Îmi doresc să n-avem parte de acest blestem trimis asupra noastră, CoVid-19. Să reluăm activitatea la teatru, atât cât se poate, să nu depindem de bugete, să avem o conduită normală, să nu avem impedimente din partea conducerii.

Să avem condiţii normale de lucru. Noi suntem mulţi la teatru, sunt dansatori, oameni din orchestră, maşinişti, toţi trebuie plătiţi.

Şi suntem necăjiţi pentru că nu ştim ce se întâmplă. Directorul Vasile Muraru se descurcă, e apropiat de artişti. Sperăm să se redeschidă grădina de vară a Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” şi să jucăm acolo. Aveam în plan o premieră”, a mai spus Alexandru Arșinel. scrie fanatik

DISTRIBUIE PE: