Cine s-ar fi aflat în casa lui Gheorghe Dincă în momentul în care Alexandra a sunat la 112

Ipoteza uluitoare in cazul Caracal: fiul cel mare al criminalului ar fi fost in Casa Groazei in momentul in care Alexandra suna disperata la 112.

Surse din ancheta, citate de Romania TV, sustin ca, in momentul in care Alexandra Macesanu a sunat la 112, in casa lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat chiar fiul cel mare al acestuia.

Sursele citate mai spun ca, in inregistrarile de la numarul de urgenta, se aud si alte voci in afara de cea a fetei care anunta cu disperare ca a fost rapita, sechestrata si violata.Totodata, mai multi martori ar confirma faptul ca in casa monstrului se facea trafic de persoane.

Potrivit Romania TV, unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca a fost denuntat la DIICOT pentru trafic de persoane. La dosar ar fi probe clare ca Gheorghe Dinca a traficat fete impreuna cu familia sa, precum si cu alti complici.

De altfel, seful DIICOT declara in urma cu cateva zile ca cercetarea penala a fost extinsa si pe numele Elenei Dinca, sotia lui Gheorghe Dinca, pentru complicitate la omor, dupa sesizarea mamei Luizei Melencu, adolescent disparuta de acasa in luna aprilie.

„In data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmaririi penale in rem si pentru complicitate la omor urmare a sesizarii formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela in data de 22 august 2019 cu privire la o presupusa activitate infractionala a numitei Dinca Elena, sotia inculpatului”, a spus Felix Banila.

DISTRIBUIE PE: