Cine este Alexandra Capitanescu, castigatoarea de la Vocea Romaniei: „Nu mai am cuvinte…”

Finala sezonului 11 Vocea Romaniei 2023 a avut loc vineri seara, 15 decembrie. Lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro s-a dat intre Alexandra Capitanescu, Vlad Musta, Melisa Antonesi si Alex Maxim.

Marele castigator din Finala Vocea Romaniei 2023 este Alexandra Capitanescu! Pe locul numarul II s-a clasat Vlad Musta, Melisa Antonesi pe locul al III-lea, iar Alex Maxim pe cel de-al IV-lea.

Cu trei momente absolut memorabile, despre care ati putut citi in timp real in ziarul “Viata libera”, galateanca Alexandra Capitanescu a castigat trofeul „Vocea Romaniei” si premiul de 100.000 de euro. De asemenea, va fi invitata sa cante pe scena Electric Castle 2024!

“Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat sa ridic acest trofeu! Vreau sa-i multumesc lui Tudor Chirila pentru ca a facut cele mai bune alegeri pentru mine si Irinei Baiant. Vreau sa multumesc intregii echipe din spate si tuturor oamenilor care

au fost implicati si au fost alaturi de mine. Multumesc profesoarei mele de canto. Multumesc parintilor mei, familiei mele si lui
Dumnezeu. Nu mai am cuvinte!”, a spus emotionata Alexandra Capitanescu.

Cine este Alexandra Capitanescu

Alexandra Capitanescu are 19 ani si provine din Galati, iar in acest moment studiaza la Facultatea de Fizica din Bucuresti, dorindu-si sa devina fizician medical. Intotdeauna a fost atrasa de stiintele exacte, dar are si o pasiune pentru muzica, fiind inca de la o varsta frageda fascinata de sunetul pe care il scot pasarile din curte.

In copilarie, canta prin casa cu bunica ei, o persoana la care a tinut foarte mult. O vedea ca pe o mama, ia moartea ei, in urma cu 4 ani, a sfasiat-o de deurere.

Alexandra a fost indemnata sa-si urmeze visul de a canta si, la varsta de 10 ani, a fost dusa la lectii de canto. Primele teste

prin care a trecut au fost cateva festivaluri de muzica din tara si din Republica Moldova, dar cea mai mare scena pe care a urcat vreodata a fost cea de la Romanii au talent.

“Rock-ul ma face sa traiesc”, a spus Alexandra, desi nu e prea hotarata ce va face dupa liceu. „As vrea sa merg fie pe

Conservator, fie pe Chirurgie”, a dezvaluit adolescenta, la acea vreme.

La momentul sau solo, Alexandra a cantat piesa “Alone”.

“Eu sper si cred ca tu esti aceasta noua Laura Stoica de care romanilor le e atat de dor!”, a zis Theo Rose.

“Tu ai ceva din Laura Stoica, dar ai ceva si din Dida Dragan! Mie mi se pare ca esti o combinatie intre cele doua! Fantastica

combinatia! Notele pe care le atingi sunt impresionante de-a dreptul! Si sper sa faci o cariera in muzica. Ar fi mare pacat sa
nu auzim vocea asta din ce in ce mai mult si pe radio, si pe net, si cu piesele tale proprii”, a exclamat Smiley.

“A cantat piesa asta Ann Wilson, a cantat-o Celine Dion. Iarta-ma ca spun, dar poti sa stai linistita langa cele doua interpretari daca tot vorbim de voce!”, a spus Tudor Chirila.

Un moment de musical din „Fantoma de la Opera” a incheiat, vineri noaptea, finala competitiei „Vocea Romaniei” de la Pro Tv.

“Piele de gaina, piele de cocos, piele de orice vreti voi: Adrian Nour si Alexandra Capitanescu! Felicitari! Va multumim din suflet ca ati realizat un astfel de moment!”, a spus si prezentatorul Pavel Bartos.

DISTRIBUIE PE: