Cine a aparut la MORMANTUL Madalinei Manole, la 9 ani de cand s-a stins. Tatal si fratele artistei au fost luati pe NEPREGATITE

Mădălina Manole ș-a sinucis în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani bând Furadan, un pesticid foarte toxic. Pe 14 iulie 2019 s-au împlinit 9 ani de când cântăreața a recurs la acest gest necugetat. Tatăl, fratele și fanii au comemorat moartea artistei.

Sosia Mădălinei Manole a venit la mormântul artistei

Mădălina Manole a trecut printr-o depresie cruntă după nașterea fiului său, dar și pentru că nu mai era invitată în emisiuni tv sau să cânte la evenimente. ”Fata cu părul de foc” a ales să ne părăsească în urmă cu 9 ani exact în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Tatăl și fratele artistei au mers la mormântul Mădălinei Manole pentru comemorarea a 9 ani de când a plecat dintre noi. La cimitirul ploieștean Bolovani a venit și sosia cântăreței, Monica. Tânăra a depus flori și a aprins o lumânare la mormântul Mădălinei Manole.

Sosia cântăreței nu semăna la început cu regretata Mădălina Manole, dar între timp Monica a început să semene izbitor de mult cu idolul ei, și-a vopsit părul roșcat și folosește un machiaj adecvat.

Tânăra a mărturisit că și-a făcut acasă un altar în amintirea cântăreței. Monica s-a fotografiat cu tatăl și fratele regretatei artiste pentru a păstra vie amintirea Mădălinei Manole.

Au trecut 9 ani de la moartea Mădălinei Manole

Cântăreața a lăsat în urma sa un băiețel de un an, o familie îndurerată, dar și zeci de întrebări care nu și-au găsit răspunsul nici până la această oră. Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio în care și-a motivat gestul.

„Tata o visează destul de des. Mădălina îi spune mereu că nu a făcut tot ce s-a spus despre ea, și că acum este fericită acolo, cu Șerban, primul ei soț, și cu mama”, a mărturisit fratele artistei, Marian Manole.

Familia cântăreței nu și-a mai văzut nepotul de la moartea Mădălinei. Petru Mircea l-a crescut singur pe fiul său și a încercat mereu să îl ferească de rudele fostei sale soții. Chiar și când merge la mormântul artistei se ascunde să nu fie văzut.

DISTRIBUIE PE: