Cinci copilași au rămas pe drumuri după ce unchiul lor le-a dat foc la casă, au rămas fără nimic chiar înainte de a începe școala

Cinci copii, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, dintr-o comună din județul Bacău, au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce un incendiu puternic le-a distrus locuința.

Micuții, aflați doar în grija mamei, s-au trezit fără haine și rechizite cu doar câteva zile înainte de a începe școala.

Vinovat de nenorocire ar fi unchiul lor, care a incendiat o anexă din gospodăria lui, iar flăcările s-au extins. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cei cinci copii sunt îngrijiţi doar de mamă, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate. Familia a rămas fără un acoperiş deasupra

capului după ce fratele bărbatului, care locuieşte la doi paşi de gospodăria oamenilor, a provocat un incendiu. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au distrus şi casa în care îşi duceau traiul micuții.

Femeia şi copiii au reuşit să fugă din calea focului. Dar coşmarul trăit nu îl vor uita prea curând.

Adrian Cojocaru, fiul proprietarilor: “Am văzut că a dat foc la șură şi am strigat să iasă toată lumea afară că arde șura”.

Vecinii spun că nu este pentru prima oară când bărbatul face scandal, dar nimeni nu se gândea că se va ajunge la aşa ceva.

Individul, în vârstă de 48 de ani, a fost trimis în spatele gratiilor.

Cătălina Păduraru, IPJ Bacău: “Politistii au identificat si retinut un barbat banuit de comiterea infractiunii de distrugere prin incendiere.

Ulterior acesta a fost prezentat unitatii pe parchet care a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.”

Bunica maternă îi găzduieşte deocamdată pe cei cinci frați şi pe mama lor. scrie infamilie

DISTRIBUIE PE: