Chinurile prin care a trecut Eugenia Şerban, diagnosticată cu două forme de cancer. “Am suferit o operaţie care a durat 12 ore”

Actriţa Eugenia Şerban a trecut printr-o mare suferinţă. A fost diagnosticată cu două forme de cancer. Cu zâmbetul pe buze, aceasta şi-a spus povestea emoţionantă!

În urmă cu un an de zile, Eugenia Şerban trecea printr-o mare cumpănă. În urma unui control de rutină, actriţa a aflat că are cancer.

Medicii au decis să facă mai multe investigaţii, au descoperit apoi a doua tumoră canceroasă, scrie okmagazine.ro.

Vedeta şi-a spus povestea abia acum, după luni de zile de suferinţă. A fost operată în România, în Bucureşti, la Spitalul Colentina. 12 ore a durat intervenţia complicată.

Acum se simte bine, are puterea să zâmbească. Urmează chiar şi un tratament. În emisiunea “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, a dezvăluit prin ce a trecut.

“Acum nu mă mai confrunt cu nimic, dar înainte m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului XXI: cancerul.

M-am dus la un simplu control şi sfătuiesc orice femeie să îl facă în fiecare an şi am aflat că am…bine, au început investigaţiile şi am aflat că am cancer.

Aveam un cancer ginecologic. S-a demonstrat că este cancer. Doctorul meu a decis de urgenţă să fac şi o mamografie, aveam şi doua tumori la unul din sâni.

Şi m-am confruntat cu doua cancere în aceeaşi perioadă, la fel de agresive. Am avut o operaţie de 12 ore şi jumătate, am ales România….în detrimentul Turciei şi Vienei.

Am dat de nişte prieteni doctori la fel de nebuni ca şi mine. Au acceptat să îmi facă toate intervenţiile în una. (…) Cel mai greu moment a fost când mi s-a spus că o să rămân fără păr. Este momentul psihologic. Aceasta sunt eu.”

Actriţa nu s-a ferit să arate tuturor aşa cum e ea, fără perucă şi cu părul scurt.

DISTRIBUIE PE: