Cerem pedeapsa cu DECAPITAREA pentru CRIMINALUL care a ucis-o cu sânge rece pe Alexandra

SEMNEAZA SI TU: Petiție online în cazul MONSTRULUI din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei CAPITALE

Astfel de oameni nu mai merită să trăiască așa că haideți să ne unim și să cerem pedeapsa cu DECAPITAREA pentru acel nenorocit care a distrus viața unei adolescente care avea tot viitorul în față.

Gheorghe Dincă este bărbatul din Caracal în locuinţa căruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu carne, despre care se crede că sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu.

Presupusele victime ale bărbatului sunt Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu, care au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

Gheorghe Dincă, 65 de ani, a fost reținut de organele de anchetă și, conform anumitor surse, și-ar fi recunoscut faptele.

Polițiștii au ajuns la locuința acestuia din Caracal după ce una dintre fete, Alexandra, cea care a dispărut miercuri, pe 24 iulie, a dat un telefon joi seara la 112 susținând că este răpită de un bătrân care locuiește într-o casă cu mulți câini.

    Am cel puțin 16 ani și accept Politica de confidențialitate.

    DISTRIBUIE PE: