Ingrediente:
700 g pește macrou
120 g roșii
100 g ceapă
1/2 lămâie
30 ml ulei
12 ml sos de soia
1/2 linguriță condimente
15 g maioneză
pătrunjel
sare, piper
Mod de preparare:
1. Într-un bol, turnăm uleiul. Adăugăm sosul de soia, condimentele, sarea, piperul și amestecăm bine.
2. Acoperim o formă de copt cu folie de aluminiu.
3. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm peștele pe urmă îl tapetăm cu marinada pregătită anterior.
4. Roșiile le tăiem cubulețe. Ceapa o tăiem rondele, lămâia felii pe urmă le amestecăm bine. Umplem peștii cu compoziția obținută și îi așezăm în tava de copt.
5. Stropim carnea cu lămâie iar la final o tapetăm cu maioneză. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.
Poftă bună!
DISTRIBUIE PE: