Cel mai bun prieten simte ca se intampla ceva rau in apa si scoate fetita afara

Întâmplarea petrecută în regiunea Gouville sur Mer, Franţa, ne aduce în prim plan un câine pe numele lui Matyas, care ne dovedeşte tuturor că un astfel de animal ştie să reacţioneze cu promptitudine într-o situaţie limită salvând chiar viaţa unei persoane.

O zi de plajă obişnuită s-a transformat instantaneu într-o acţiune de salvare autentică. O fetiţă de doar câţiva anişori se juca în valurile care scăldau nisipul plajei, însoţită fiind de prietenul ei, un câine dimensiuni impresionante.

Fetiţa se bucura nespus de valurile care se spărgeau la ţărm, iar câinele o supraveghea îndeaproape. La un moment dat un val învolburat aproape a acoperit-o pe micuţă, iar câinele simţind un pericol iminent s-a apropiat de ea prinzând-o cu dinţii de tricou şi trăgând-o spre mal pentru a o proteja.

Citeste si:

Niciodata nu judeca un om dupa cum arata sau cum se imbraca. Fiti atenti aici:

Nu judeca niciodată un om după cum se îmbracă: Din păcate pentru multi acest citat nu mai e valabil.

Toti incearca sa fie in acelasi pas cu moda, si daca o persoana nu poarta haine care sunt in trend sau umbla 2 zile in acelasi haine,

majoritatea incep sa arate cu degetul spre el (si nu-si dau seama caci cu alte 3 degete arata spre ei big grin ).Ar trebui sa ne gandim ca nu haina il face pe om, sunt multi oameni care nu poarta haine scumpe sau haine la moda, dar au un suflet bun, sau oameni cu haine superbe si cu fitze.

Intradevar Dumnezeu a creat omul, si croitorul hainele, nu cred caci

conteaza atat de mult cum ne imbracam, ci faptul ca avem cu ce sa ne imbracam, nu conteaza ca ala/aia nu e la un pas cu moda, conteaza ca macar are haine.

Citeste articolul complet aici.

DISTRIBUIE PE: