Cei care s-au lăsat de fumat acum 10 ani încep să cumpere apartamente cu banii strânşi

Preţurile caselor din România au început să crească spectaculos, pe fondul cererii foarte mari. Sursa acestei cereri pentru apartamente sunt foştii fumători, care, aşa cum au promis, după ce s-au lăsat de fumat au pus deoparte toţi banii pe care i-ar fi dat pe ţigări şi, conform calculului făcut de atâtea şi atâtea ori pe la terase, în 10 ani au adunat de un apartament.

Agenţii imobiliari spun că foştii fumători nu se ne uită la bani şi din cauza asta preţurile cresc:

“Sunt unii care fumau trabuc şi acum au strâns bani de vilă în Băneasa”, spune un agent. Acesta e în extaz de când a auzit că se bagă încă o lege anti-fumat: “Am veniturile asigurate.

Fumătorii vor pune ban pe ban şi-şi vor lua ori maşini, ori case, ori vile de vacanţă în Grecia, cum aud de la toată lumea”.

Garsonierele sunt preferate de femeile care îşi cumpărau ţigări destul de rar, şi fumau mai mult pe la ocazii, iar la job ciupeau şi ele de pe la colege.

Grosul sunt însă bărbaţii, care la 2 pachete pe zi economisite timp de 10 ani au avansul pentru 2 camere în centrul Capitalei. Chiar şi cei care fumau chiştoace găsite pe jos au adunat bani de o bicicletă.

DISTRIBUIE PE: