Cea mai sexy șoferiță de tir supărată pe românii rămași în țară: “Și-au pus pecetea #rezist pe frunte”

Cea mai sexy șoferiță de tir s-a supărat tare pe românii rămași în țară, care îi atacă frecvent pe cei plecați la muncă peste hotare. Tânăra a creat o pagină în care face tot felul de postări despre viața de femeie care lucrează pe tir. Pagina se numește Trucker girls, iar în cea mai recentă postare, Diana vorbește despre România sfâșiată.

Cea mai sexy șoferiță de tir vorbește despre România sfâșiată

Diana Stoian este nemulțumită de eticheta care a fost pusă românilor din Diaspora. Ea spune că patrioții rămași în țară îi atacă pe cei care au ales să-și croiască un drum peste hotare. Considerată cea mai sexy șoferiță de tir, tânăra de 26 de ani spune că cei care au plecat din țară nu vor să #rezist, cred că merită mai mult și vor să fie tratați omenește.

Invariabil, patrioţii rămaşi în România vin la atac cu epitete jignitoare, cu argumente fanteziste, cu injurii la adresa interlocutorului din Diaspora. Nu mai există dialog calm, nu mai există răbdare să asculte cineva şi alte argumente. Pare că cei rămaşi în ţară şi-au pus pecetea #Rezist pe frunte“

Diana Stoian merge mai departe în discursul ei și spune că diasporenii sunt cei care nu #rezist și că nu sunt dispuși să suporte ce se întâmplă în România. Cei care au plecat au înțeles că se poate trăi și altfel și că nu ar trebui să fie judecați pentru asta.

Cea mai sexy șoferiță de tir supărată pe românii rămași în țară: "Și-au pus pecetea #rezist pe frunte" 

Cea mai sexy șoferiță de tir supărată pe românii rămași în țară: “Și-au pus pecetea #rezist pe frunte”

În final, cea mai sexy șoferiță de tir din România a constatat că unii au uitat să fie oameni, au uitat chiar că sunt români și că se atacă între ei, mai ales în mediul online, dând astfel satisfacție celor care îi vor dezbinați.

Urmând dictonul latin «Divide et impera», ne-au dezbinat în interese de nimeni încă înţelese. Când vom înţelege, şi unii şi alţii din cele două tabere, am neagra presimţire că va fi prea târziu. Mult prea târziu“.

Diana Stoian a devenit cunoscută în România după ce a fost votată ca fiind cea mai sexy șoferiță de tir din țara noastră. Are 26 de ani, este din comuna Bicaz Chei, din județul Neamț, este pasionată de ceea ce face și a creat o pagină de Facebook intitulată Trucker Girls unde le încurajează pe femei să îmbrățișeze această meserie.

DISTRIBUIE PE: