CE SE ÎNTÂMPLĂ PE PAGINA DENISEI RĂDUCU, LA DOI ANI DUPĂ MOARTEA SA

Denisa Răducu s-a stins din viață după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Fanii ei au rămas neconsolați, iar familia sa este, în continuare, împietrită de durere.

Pagina de Facebook a artistei este activă, însă, iar fanii își pot exprima durerea prin mesaje emoționante.

Cei doi ani care au trecut de la moartea Denisei nu au reușit să facă uitate toate aprecierile de care s-a bucurat atunci când era în viață.

Unul dintre fani i-a făcut chiar un portret, iar alături de acesta a postat și un mesaj care a fost apreciat la justa valoare.

„Astazi se implinesc DOI ANI fara tine DENISA 😭 Plange cerul… plange toata familia ta si toti cei care te iubesc…

Nu mai vorbesc de MAMA ta scumpa care vegheaza langa mormantul tau… E TRIST… 😢 Dar viata merge inainte si trebuie traita… Eu astazi scumpii mei am decis sa mai postez un PORTRET cu Denisa desenat de mine…

Sper din tot sufletul sa va placa… 🙏💓 Va doresc la toata lumea multa sanatate 💓🙏 Va iubesc si va pup!”, a scris un tânăr care i-a dedicat un portret Denisei.

”Vei fi întotdeauna în sufletele noastre!”
Un alt fan al Denisei Răducu a scris pe aceeași pagină de socializare că cei doi care au trecut sunt cei mai grei ani din viața celor care au iubit-o și au apreciat-o.

”Doi ani fără tine, surioară 😭😭😭Azi se împlinesc doi ani de când ai plecat sa le cânți îngerilor!

Cei mai grei doi ani din viața celor care te-au iubit și apreciat! Zile întregi în care ne-am întrebat de tine, unde ești, dacă ești bine sau dacă ne vezi…

Cu încredere și speranță în puterea Domnului, ne rugăm veșnic pentru liniștea sufletului tău inocent! Ne este tare dor de tine, scumpo!…😢

Dumnezeu să te aibă în pază! Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi.

Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre , Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte Amin!.😢”, este unul dintre mesajele apărute pe pagina Denisei.

DISTRIBUIE PE: