CE S-A ÎNTÂMPLAT LA PRO TV DUPĂ CE ANDREEA ESCA AR FI FOST CONFIRMATĂ CU CORONAVIRUS

După ce Andreea Esca ar fi fost confirmată cu coronavirus, cei de la PRO TV au luat o decizie de ultima oră. 

La Știrile PRO TV de astăzi, publicul se aștepta să o revadă pe Andreea Esca, la fel cum se întâmplă de ani buni, de luni până vineri.

Totuși, la pupitrul știrilor a apărut Oana Andoni. Până la acest moment, nu se știe dacă Andreea Esca a lipsit de la serviciu motivat, din cauza infectării cu coronavirus, sau a evitat să apară în fața camerelor din alte motive.

Potrivit informațiilor noastre, vedeta PRO TV a făcut deja un test pentru Covid-19 și, pentru că rezultatul a fost pozitiv, este internată în spital.

Andreea Esca ar fi luat virusul de la o petrecere organizată pe plaja din Olimp. Confirmarea a venit la doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele.

Poliția s-a autosesizat

Între timp, autoritățile din Constanța s-au autosesizat, scrie Mediafax. IPJ și DSP fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării acelui hotel.

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

„Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19”, au mai anunțat polițiștii constănțeni. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: