Ce s-a întâmplat după ce acești doi români au mâncat slănină și au băut pălincă, pe o plajă din Dubai

Doi români au reușit să atragă atenția pe rețelele de socializare, după ce s-au filmat în timp ce se înfruptă din slănină și câte-un păhărel de pălincă, direct pe o plajă din Dubai! Imaginile s-au viralizat, iar cei doi români au reușit să ofere un „spectacol culinar” de nota 10. Vezi mai jos detaliile!

Doi români au servit slănină și pălincă, direct pe o plajă din Dubai. Aflați pe nisipul fin din Emiratele Arabe Unite, românii și-au pus o mică masă românească, la soare, și au servit preparatul delicios. De altfel, pentru a marca acest moment, s-au filmat în timp ce taie tacticos slănina pe măsuță și așează bucățelele pe tocător.

De altfel, din micuțul meniu nu au lipsit cârnații la borcan, pâinea și ceapa. Românul și-a invitat partenera la degustare, direct pe plaja din Dubai.

Slănină, pălincă și ceapă – masa tradițională servită de doi români pe o plajă din Dubai
Imaginile încărcate pe platformele de socializare s-au viralizat rapid. Cei doi români s-au așezat unul lângă altul și au început să deguste, rând pe rând, din preparatele românești.

Sticla cu pălincă nu a lipsit din acest meniu tradițional, iar românul își amintește că a primit-o în urma participării la o nuntă.

Utilizatorii s-au arătat amuzați de acest moment, luând în considerare că bucatele românești sunt servite pe plajă, în Dubai. Videoclipul poartă numele de „Ardeleanul în Dubai”. Videoclipul a strâns mii de comentarii, dar și aprecieri din partea utilizatorilor.

„Perfect… foarte bine faceți. Și eu o să fac la fel. Sunt născut în Ardeal, locuiesc în Germania”, „Pita aia tradițională face toți banii! Ca Sushi cu caltaboş”, „Să fie de bine!”, „Poftă să ai!”, sunt câteva dintre miile de comentarii.

De altfel, văzând ce popularitate are videoclipul pe internet, românul a transmis un mesaj.

„Vă salut cu respect pe toți care sunteți de acord și vă mulțumesc pentru gândurile bune, iar răutăcioșii să rabde foame”, a scris românul care s-a înfruptat din delicatesele românești, în Dubai.

DISTRIBUIE PE: