Ce Părere Are Mama Lui Tavi Clonda Despre Nora Ei: „Aşa A Fost De La Început”

În urmă cu ceva timp, mama lui Tavi Clonda și-a spus părerea despre nora ei, Gabriela Cristea, transmițându-i o urare deosebită. În pofida diferenței de vârstă dintre ei, celebrul cuplu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Mai mult, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt și părinții a două fetițe minunate.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din România! Au împreună două fiice, iar viaţa lor personală este ţinută departe de ochii curioşilor! În toamna anului trecut, mama cântăreţului a vorbit pentru prima dată despre nora sa!

Ce părere are mama lui Tavi Clonda despre nora ei
Au un real succes în carieră şi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România! Este vorba despre Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Anul trecut, în toamnă, artistul și-a aniversat ziua, iar mama acestuia a transmis un mesaj emoţionant.

Atunci, a fost pentru prima dată când femeia a apărut la televizor şi a spus câteva cuvinte şi despre nora sa, Gabriela Cristea.

„Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bună. 15 septembrie este o zi foarte importantă pentru mine. Îţi urez La mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată. Vreau să-ți mai spun ceva. Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mândră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizările pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult. Sunt alături de voi oricând.

mama lui Tavi Clonda
Mama lui Tavi Clonda este foarte mândră de nepoatele și nora ei
Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetiţelor, care sunt superbe și pe care le ador. Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul”, a declarat mama lui Tavi Clonda într-o emisiune TV.

De ce boală suferă Gabriela Cristea
Se pare că această boală afectează anual zeci de mii de români. Soţia lui Tavi Clonda nu a bănuit nimic timp de câţiva ani, dar a apelat la ajutorul medicilor, după ce a aflat diagnosticul final.

„Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinţii strâmbi. Şi eu le-am zis că sunt naturali, aşa m-a înzestrat natura.

Mă duc pentru că după patru ani am ajuns în sfârşit la dentist şi m-am trezit că am parondontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv”, a spus Gabriela Cristea.

DISTRIBUIE PE: