Ce note a luat la Evaluarea Nationala Eliza, fiica Adrianei Iliescu

Emotii mari pentru elevii care au terminat clasa a VIII-a. Peste doar doua zile, pe data de 22 iunie, se afiseaza rezultatele la Evaluarea Nationala 2020.

Pana atunci, sa ne amintim ce s-a intamplat in anii trecuti. In 2018, Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania a sustinul examenul de Evaluare Nationala.

Potrivit observatornews.ro, tanara a obtinut atunci o medie si mai mica, dupa rezolvarea contestatiilor.

La Limba Romana, nota initiala a fost 8,50, dar a scazut la 7,80. La Matematica, Eliza a obtinut initiat 4,55, dar a scazut la 4,50.

Cine este Adriana Iliescu

Adriana Iliescu s-a nascut pe data de 31 mai 1938 la Craiova si este un fost profesor universitar de literatura romana si autoare de povesti pentru copii.

Ea a devenit cunoscuta mai ales pentru faptul ca a fost pana la 29 decembrie 2006 cea mai varstnica femeie din lume care a dat nastere unui copil, la varsta de 66 de ani si 320 zile.

Adriana Iliescu a nascut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulesti din Bucuresti. Eliza Maria a primit si prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supraviețuit sarcinii.

DISTRIBUIE PE: