Ce meserie avea Culiță Sterp de la Survivor România 2021, înainte să devină faimos: “Nu prea îmi plăcea această muncă”

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi. Deși are tot ce își dorește, nu a uitat că a pornit de jos.

Culiță Sterp este astăzi unul dintre cei mai populari cântăreți de muzică de petrecere. Recent, artistul a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre viața pe care a avut-o în familie. Culiță Sterp, unul dintre Faimoșii de la Survivor, a avut o meserie neobișnuită înainte să devină celebru!

Cu ce se ocupa Culiță Sterp înainte să devină faimos

Recent, artistul a vorbit despre perioada în care nu era celebru.

Faimosul Culiță Sterp a mărturisit că a lucrat la stână, unde avea grijă de sute de oi. Artistul a menționat că erau zile în care nu mânca până nu ajungea acasă.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare.

Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă’,  a povestit Culiță Sterp.

Obișnuit cu lipsurile materiale încă de mic, dar și cu dragoste necondiționată din partea mamei, modestia este cuvântul care pare să-l caracterizeze pe faimosul de la “Survivor România”. Culiță a povestit că a avut multe momente dificile în acea perioadă. De cele mai multe ori, artistul rămânea fără bani, iar alteori când erau bani, nu găsea oameni care să fie dispuși să-l ajute cu oile.

„Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori.

Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci’,  a mai mărturisit artistul.

Celebritatea nu i-a schimbat valorile morale, dimpotrivă, iar Culiță a mărturisit că gestionează perfect și ține într-un echilibru ideal balanța între faimă și realitate.

Culiță Sterp este, fără doar și poate, unul dintre cei mai urmăriți concurenți din istoria Survivor.

Mai mult, artistul a intrat și în clasamentul celor mai frumoși bărbați din istoria Survivor, la finalul votării, ce a avut loc în mediul online, Culiță Sterpt clsasându-se pe locul 1 în preferințele fanilor săi.

DISTRIBUIE PE: