Ce Mamă Fericită Şi Mândră De Băieţii Ei Era Anamaria Pop. Artista A Murit Fulgerător, La 36 De Ani

Anamaria Pop era o mamă mândră şi foarte fericită alături de copiii ei. Chiar dacă îi creştea singură, artista făcea tot ce îi stătea în putinţă pentru a le oferi celor doi tot ce este mai bun.

Anamaria Pop a murit duminică seara, la vârsta de 36 de ani, după ce a intrat cu maşina într-un copac. Se pare că aceasta ar fi adormit la volan.

Anamaria Pop era mereu pe drumuri şi încerca să meargă la toate evenimentele unde era invitată, pentru a-i bucura pe oamenii care o iubeau.

Anamaria Pop, mamă şi tată pentru băieţii ei

Anamaria Pop a fost mama perfectă pentru cei doi copii ai săi, un băiat de 19 ani şi un altul mai micuţ.

Chiar dacă îşi pierduse soţul, Anamaria Pop a ştiut cum să aibă grijă de cei doi singură, iar fericirea i se citea pe chip când era alături de copiii ei sau când vorbea despre ei.

Anamaria Pop posta adesea imagini pe reţelele sociale cu familia sa, pe care o iubea enorm. Pozele cu Anamaria Pop şi băieţii ei te lasă fără cuvinte.

„Ei sunt tot ce mi-au mai rămas pe lumea asta. Ei sunt cei care îmi dau putere să lupt şi să merg mai departe, oricât de greu ar fi. Vă iubeşte mami rău de tot”, este mesajul transmis cu toată deragostea de Anamaria Pop copiilor ei.

Băiatul cel mare, mesaj emoţionant după pierderea mamei

„Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut!

Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis.

Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!”, a scris fiul cântăreţei Anamaria Pop pe Facebook, care i-a mulţumit mamei lui pentru tot ce a făcut pentru el.

Vă reamintim că Anamaria Pop a murit duminică, în urma unui accident grav. Artista a murit pe loc, în timp ce cealaltă persoană care se afla cu ea în maşină a ajuns în stare gravă la spital.