Ce mai bătrână dansatoare a maneliştilor suferă cumplit! “Dorul nu se va stinge niciodată”

Cornelia, cea mai bătrână dansatoare a maneliştilor, trece prin clipe extrem de grele. În urmă cu aproape un an a pierdut o fiinţă dragă şi nici acum nu poate trece peste pierderea suferită.

Cornelia şi-a pierdut tatăl, fiind în continuare dărâmată de durere. Nu poate suporta gândul că acesta s-a stins din viaţă. Din când în când, postează mesaje dureroase despre tatăl ei.

“Dorul de tată nu se va stinge niciodată”, a scris Cornelia dansatoarea pe reţelele de socializare în ziua în are s-a împlinit un an de când tatăl ei s-a stins din viaţă.

“Îi purtăm tot timpul în sufletele noastre. / Sunt lângă noi mereu / Fii puternică, şefa Cory, îţi sunt alături cu tot respectul”, i-aus cris prietenii Corneliei.

În iulie 2018, Cornelia dansatoarea publica un mesaj dureros după ce şi-a pierdut tatăl. „Tatăl meu drag , ai plecat dintre noi la ceruri! Te vom iubi întotdeauna! Dumnezeu să te odihnească, tatăl meu bun!

Ai fost și vei rămâne în inima mea pentru toată viața, tu mi-ai arătat primii pași de dans, datorită ție sunt ceea ce sunt astăzi!

Om cu suflet bun și curat! Mulțumesc tuturor prietenilor, finilor, nașilor, cumnaților, vecinilor, care mi-au fost alături în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească pe tatăl meu!” au fost cuvintele Corneliei.

Cornelia dansatoarea este cea mai bătrână dansatoare de manele. Aceasta a luat parte la numeroase videoclipuri și a rămas cunoscută datorită aspectului său nonconformist. sursa:Spynews

DISTRIBUIE PE: