Ce i-a adus Moș Nicolae fetiței Elenei Udrea? Fostul politician, fotografie inedită cu fiica sa

Moș Nicolae a trecut, așa cum era de așteptat, și pe la fiica Elenei Udrea. Eva Maria s-a bucurat ca orice alt copil de cadourile lăsate de Moșu` în ghetuțe, iar mama sa n-a pierdut ocazia de a imortaliza momentul fericit.

Ce i-a adus Moș Nicolae fetiței Elenei Udrea

Moș Nicolae a căpătat alt sens pentru Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, de când fiica lor, Eva Maria, a venit pe lume. An de an, cei doi trăiesc bucuria sărbătorilor de iarnă prin ochii micuței lor. Așa a fost și în această dimineață, când Eva Maria a descoperit cadourile lăsate în ghetuțe de către Moș Nicolae.

Fostul politician nu a pierdut ocazia și a surprins bucuria fiicei sale în câteva instantenee pe care le-a postat ulterior în mediul online. Printre cadourile primite, se zăresc fructe, dulciuri, dar și o trusă de make-up specială pentru juniori, pesemne Eva Maria a fost un copil tare cuminte. Mai mult de atât, micuța a primit și o blăniță roșie, care se adaugă al garderoba impresionantă pe care o are la doar 3 ani.

„La mulți ani, sărbătoriților zilei! Toți cei care purtați numele Sfântului Nicolae, să fiți sănătoși și fericiți! Sper că Moș Nicolae a trecut pe la fiecare și ghetuțele tuturor au fost pline cu dulciuri în această dimineață!”, este mesajul transmis de Elena Udrea în dreptul acestor fotografii.

Eva Maria merge la o grădiniță din Corbeanca

Eva Maria merge încă de la începutul lunii septembrie la o grădiniță privată, din apropierea reședinței lor din Corbeanca. Micuța este în grupa mică și spune că îi place foarte mult.

Tot în septembrie, când a împlinit 3 ani, părinții ei i-au făcut o surpriză și au dus-o la Disneyland, în Paris. „A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie. Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, a dezvăluit Elena Udrea în septembrie.
DISTRIBUIE PE: