Ce frumos ninge în Poiana Brașov, Predeal și în alte locuri din România FOTO + VIDEO!

Publicitate

Au cazut primele ninsori in zonele de munte din Romania.

Dupa vremea blanda care s-a prelungit pana spre sfarsitul toamnei, locuitorii zonelor de munte se asteptau ca iarna sa vina.

Publicitate

In Poiana Brasov este iarna zdravana, iar drumarii au scos deja utilajele pe drum.

In judetul Brasov, 14 autoutilaje arunca sare pe sosele, iar in Harghita au fost deja raspandite peste 40 de tone de material antiderapant.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari cod galben de vant in cinci judete din tara, unde ninge viscolit in zonele inalte.

Publicitate

Potrivit ANM, pana la ora 16 este cod galben de vant in judetele Arges, Prahova si Dambovita, iar pana la ora 15 aceeasi avertizare este si in judetele Suceava si Neamt, mai ales in zonele inalte.

Ninge în Poiana Brașov. Meteorologii anunță o scădere a temeraturii cu 8 grade sub normal, până duminică.

Meteorologii anunţă că începând de joi până duminică vremea se răceşte, iar temperaturile vor fi cu circa opt grade mai mici faţă de cele normale. În majoritatea regiunilor se vor înregistra ploi, dar nesemnificative din punct de vedere a cantităţii.

Costi Hodas: Poiana Brașov 15.11.2018
Vezi aici Video cu ninsoarea din Poiana Brașov:

„În următoarea perioadă, de mâine (n.r. – vineri) până duminică, vremea se va răci, încât cel puţin pe parcursul zilei de sâmbătă, în regiunile Sudice şi cele de Răsărit va deveni deosebit de rece, dar rece va fi în toată ţara.

Imagini din Poiana Brasov :

 

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
About Avram 227 Articles
Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.