Ce familie frumoasă are Ionut Iftimoaie, dar asta nu e tot! Stai să vezi în ce casă locuiește în Comănești

Ce familie frumoasă are Ionut Iftimoaie, dar asta nu e tot! Stai să vezi în ce casă superbă locuiește în Comănești! Locuința este inconjurată de dealuri și păduri, este mare, are un living spațios, o bucătărie pe măsură, terasă și o curte plină de verdeață!

Luptătorul de 33 de ani a crescut la casă şi nu s-a putut obişnui niciodată cu spaţiul mic din apartamentul în care a stat în Bucureşti. În plus, nu i-au priit nici zgomotul şi agitaţia Capitalei. Aşa că s-a mutat înapoi în oraşul natal, Comăneşti.

Ionut Iftimoaie are o viata fericita cu o familie mare, 4 copii si o casa de vis in Comanesti, Moldova.

Sportivul sta mult timp departe de familie, insa cand vine acasa petrece tot timpul numai cu familia lui. Ionut este fericit ca isi poate creste copiii intr-un mediu curat, departe de Bucuresti.

“Deşi mă leagă multe de Bucureşti, eu şi Maria am considerat că la Comăneşti e cel mai bine să ne creştem copiii, aproape de părinţii mei şi departe de nebunia unui oraş mare. Şi, sincer, nu-mi pare rău. De fiecare dată când sunt departe, abia aştept să mă întorc acasă”, ne-a mărturisit Ionuţ.

Casa familiei Iftimoaie – în con­strucţia căreia luptătorul s-a implicat personal, alegând de la materiale de construcţii până la gresie şi faianţă – este situată într-o nouă zonă rezidenţială din Comăneşti, o regiune superbă, înconjurată de dealuri şi păduri. Este mare, are un living spaţios şi o bucătărie pe mă­­sură, terasă, garaj şi o curte plină de verdeaţă.

DISTRIBUIE PE: